• Make-up spiegel met 15 LED-lampen
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Voor bevestiging aan de wand of op een voetsteun

KAILA Make-up spiegel Hollywood 15 Wit 58x46 cm

  • Make-up spiegel met 15 LED-lampen
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Voor bevestiging aan de wand of op een voetsteun
€169.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
10 cm
Kleur
Wit
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000-6000K
Lichtbron
LED
Lumen
1200
Materiaal
Metaal
Spiegeloppervlak
58x46 cm
Afmetingen
60x50 cm
Ophanging 
Liggend
Muurbevestiging
Ja
Buitenmaat
58x48 cm
Gewicht
4920 g

Met deze spiegel creëer je in een oogwenk een luxe make-up hoek in je eigen huis. De spiegel heeft een stijlvolle rechthoekige vorm en heeft ingebouwde verlichting die een gelijkmatig licht geeft wanneer je jezelf in de spiegel klaar maakt voor de dag. Door het stijlvolle design is de spiegel ook een trendy interieurdetail dat de woonkamer of gang van mooie sfeerverlichting kan voorzien. De dimbare verlichting van de spiegel bestaat uit 15 LED-lampen die het spiegeloppervlak van 58x46 cm omlijsten. Het licht kan worden aangezet en aangepast met behulp van de touch knoppen aan de voorkant van de spiegel. Met de “P” knop kan het licht gedimd worden en met de “M” knop kan de kleurtemperatuur gewijzigd worden in warm, koud en natuurlijk licht.

De spiegel kan in horizontale positie aan de muur worden gehangen of op de meegeleverde voetsteun worden bevestigd. Dit model heeft een stijlvolle witte voet die de elegantie van de spiegel als geheel versterkt. Elektrische verbinding wordt gemaakt door middel van een stekker.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056949

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.