• Make-up spiegel met 15 LED-lampen
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Voor bevestiging aan de wand of op een voetsteun

KAILA Make-up spiegel Hollywood 15 Zwart 58x46 cm

  • Make-up spiegel met 15 LED-lampen
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Voor bevestiging aan de wand of op een voetsteun
€169.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
10 cm
Kleur
Zwart
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000-6000K
Lichtbron
LED
Lumen
1200
Materiaal
Metaal
Spiegeloppervlak
58x46 cm
Afmetingen
60x50 cm
Ophanging 
Liggend
Muurbevestiging
Ja
Buitenmaat
58x48 cm
Gewicht
4920 g

Pimp je make-up hoek, woonkamer of hal met een elegante make-up spiegel met ingebouwde verlichting! De spiegel heeft geen traditioneel frame, maar de spiegel wordt omlijst door 15 LED-lampen. De verlichting is instelbaar met touch knoppen die aan de voorkant van de spiegel zitten en je kunt zowel de helderheid als de kleurtemperatuur van het licht instellen. Met de “P" knop kan het licht naar wens gedimd worden en met de “M" knop kan de kleurtemperatuur gewijzigd worden in warm, koud en natuurlijk licht. Er is een aparte knop waarmee het licht aan of uitgezet kan worden. Elektrische verbinding wordt gemaakt door middel van een stekker.

De spiegel kan zowel aan de muur bevestigd worden en staand neergezet worden. Deze spiegel heeft een meegeleverde voetsteun die eenvoudig op de spiegel bevestigd kan worden. De voetsteun heeft een elegante zwarte kleur waardoor het geheel van de spiegel een extra stijlvolle uitstraling krijgt.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in stijlvol Zweeds design voor het moderne huis!

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056950

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.