KAILA

 

KAILA – stijlvol Scandinavisch design

Ronde spiegel tegen een lichte muur / interieur woonkamer

KAILA is een Scandinavisch merk dat stijlvolle en trendy interieuraccessoires aanbiedt tegen betaalbare prijzen. Het woord "KAILA" komt uit de warme, Hawaiiaanse taal en betekent "stijl". Een woord dat het merk KAILA op een perfecte en eenvoudige manier samenvat - een stijlvol, ongekunsteld en bruisend merk!

Designconcept

Het designconcept van KAILA is grotendeels gebaseerd op de klassieke Scandinavische designstijl, die zich kenmerkt door elegantie, minimalisme en functionaliteit, maar ook veel trendy elementen bevat met spannende vormen en stijlvolle kleuren. KAILA streeft ernaar om producten aan te bieden met een tijdloos trendgevoel - interieuraccessoires die klassiek aanvoelen in een klassieke woning, en trendy in een trendy woning.

Filosofie van het merk

Volgens de filosofie van KAILA moeten stijlvol design en kwaliteit beschikbaar zijn voor iedereen, daarom willen ze interieuraccessoires aanbieden tegen redelijke prijzen die bij alle huizen en smaken passen. Bovendien is KAILA van mening dat het één het ander - of meerdere andere dingen - nooit mag uitsluiten. Kwaliteit, stijlvol design en functionaliteit moeten gecombineerd kunnen worden en het exclusieve, premium gevoel moet tot zichtbaar zijn - zonder dat dit resulteert in een onredelijke prijs.

Groeiend assortiment

Het assortiment van KAILA groeit constant en nieuwe productcategorieën worden in hoog tempo gepresenteerd. Momenteel bestaat het assortiment uit trendy spiegels, exclusieve fotoalbums en stijlvolle posterklemmen. Binnenkort zullen we ook stijlvolle lijstenplanken en heel veel verschillende trendy en praktische make-upspiegels in het assortiment zien. 

Trendy spiegels van KAILA

Kaila druppelvormige spiegel roségoud

In het assortiment spiegels van KAILA vind je onder andere hun populaire spiegel zonder lijst. Een spiegel die zelfs zó dun is, dat hij op een elegante manier bijna in de muur wegvalt. Tijdloos minimalisme dat bij alle huizen en kamers past! Ook vind je hier dezelfde dunne, ronde spiegel met spiegelglas in een aantal verschillende trendkleuren zoals roségoud, koel grijs en elegant goud. Deze spiegels zijn geschikt als je van modern design houdt dat op een sobere en stijlvolle manier opvalt.

Naast de populaire ronde spiegels heeft KAILA ook andere spannende spiegelvormen in het assortiment, waaronder asymmetrische spiegels, druppelvormige spiegels, ovale spiegels en afgeronde rechthoekige spiegels. Al deze soorten spiegels zijn verkrijgbaar met zowel helder als getint spiegelglas.

Exclusieve fotoalbums – KAILA Coffee Table Photo Album

KAILA Coffee Table Photo Album / grijs fotoalbum

Het ontspannende gevoel van door een fysiek fotoalbum bladeren zal waarschijnlijk nooit uit de mode raken en Coffee Table Books zijn een trendy en mooi interieurdetail. Als je deze twee voorbeelden combineert - de functie van het fotoalbum met de stijl van de Coffee Table-boeken - is het resultaat een Coffee Table Photo Album.

In het assortiment Coffee Table Photo Album van KAILA vind je met textiel beklede fotoalbums in stijlvolle designs en in een aantal zorgvuldig geselecteerde en aardse tinten. Alle albums hebben ook verschillende titels met betekenisvolle of krachtige woorden en concepten in het Hawaiiaans of Engels. De albums zijn vormgegeven als luxe dozen die je opent als je de inhoud wilt bekijken, wat ze een exclusief en premium gevoel geeft. Binnenin word je begroet door een ringband en 30 zwarte bladen (60 pagina's) die je kunt vullen met je favoriete herinneringen. Het albumtype is zelf-inplakken, wat je veel flexibiliteit en ruimte voor het maken van je unieke Coffee Table Photo Album geeft.

Posterklemmen van KAILA

Zwarte metalen klem voor posters

Met posterklemmen hang je je posters en foto's op een simpele, betaalbare en trendy manier op. Dit past goed bij de filosofie van KAILA en daarom hebben ze ervoor gekozen om een assortiment aan metalen klemmen te lanceren in veel verschillende maten en tijdloze kleuren zoals matzwart, goud, zilver, regenboogkleur en rustiek messing.

Afhankelijk van de maat worden de metalen klemmen per stuk, in 2-pack of in 4-pack verkocht. Wat alle posterklemmen gemeen hebben, is het stijlvolle design en de stevige maar toch flexibele grip van de opening. Hierdoor kun je het allerdunste papier erin klemmen, maar ook posters met een iets dikkere dikte. Ook zijn alle posterklemmen voorzien van gaatjes in de bovenkant zodat je ze eenvoudig met een spijker aan de muur kunt bevestigen.

Ontdek KAILA nu zelf!

Op deze pagina vind je links naar alle productcategorieën van KAILA: SpiegelsFotoalbums en Posterklemmen. Neem een kijkje in het assortiment en laat je even meevoeren in de trendy en bruisende wereld van KAILA!