Grote lijsten - grote wauw-faktor!

Met een grote afbeelding aan een muur kan je echt, indrukwekkend statement maken. Kijk hieronder!

Bescheidenheid is niet altijd het beste. Soms wil je groot en gek doen met muurdecoratie en met interieur. Het resultaat kan niet alleen stijlvol zijn, maar ook geweldig spectaculair! Eengrote afbeelding met lijst is een prachtig voorbeeld hiervan. Om onderstaande lijst effectief te noemen is te bescheiden. Hier spreken we van een WOW-FACTOR in hoofdletters.

Grote, witte lijst met zwart-wit foto in een lichte woonkamerLijst in de afbeelding: Blocky Plexiglas Wit 100x140 cm

Als je denkt dat je woonkamer te klein is, denk nog een keer! Zelfs in het kleinste huis kan je een statement maken met een grote afbeelding. Een muur is een muur, niets dat aan een muur hangt, staat in de weg - hoe klein je ook woont. Sterker, een grote afbeelding zorgt in een kleine woning voor een nog groter effekt!

Ons assortiment van grote lijsten

We hebben verschillende lijsten in groot formaat, waaronder vierkant van 100x100 cm, of onze allergrootste van lijst – 100x140 cm. De lijsten in deze categorie zijn voorzien van plexiglas. Dit om het gewicht te minimaliseren en de hanteerbaarheid te vergroten ten opzichte van lijst met gewoon glas.

Creëer iets unieks

In de zoektocht naar een persoonlijk interieur kan je iets unieks doen. Misschien heb je een speciale foto in gedachten, of een foto genomen tijdens een bijzonder moment in het leven, of een foto met een bijzonder mooie compositie. Wij kunnen je helpen met een uitvergroting van je foto. Wij vergroten uit tot afmetingen van 140x100 cm.