Categorie

Fotolijsten 100x100 cm

(10)

Heb je een hele grote vierkante afbeelding waar je een geschikte lijst voor zoekt, dan ben je helemaal op de juiste plek - wij hebben namelijk een heel groot assortiment met lijsten van deze afmeting. Of je nu op zoek bent naar een fotolijst met een smalle rand, een witte lijst met een brede rand of iets heel anders, hieronder vind je een aantal goede opties.

Bekijk ons assortiment van 100x100 cm lijsten hieronder om je favoriet te vinden - je zult niet teleurgesteld zijn.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Inclusief passe-partout
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Inclusief passe-partout
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 10 producten
  Tonen 10 producten

  Fotolijsten 100x100 cm

  Ben je op zoek naar een hele grote vierkante lijst? Hier vind je hem! In deze categorie hebben we lijsten verzameld in de maat 100x100 cm. Deze fotolijsten zijn ideaal voor fotocollages en natuurlijk voor grotere foto's en posters. In ons assortiment vind je fotolijsten in verschillende kleuren en stijlen, waardoor al onze klanten iets naar hun wens kunnen vinden. We hopen dat je bij ons vindt wat je zoekt!

  Perfect voor grote fotocollages

  Een grote fotolijst kan voor veel zaken worden gebruikt. Ze zijn perfect voor het maken van stijlvolle fotocollages en het inlijsten van grotere foto's en kunstwerken. De lijsten in deze categorie zijn 100x100 cm groot en er passen daardoor veel kleinere foto's in. Een perfect formaat voor een grote en mooie fotocollage van familie of vrienden. Een fotocollage is leuk om ergens op te hangen waar iedereen het kan zien. Het is ook een leuk cadeau om te geven voor een verjaardag.

  Grote fotolijsten zijn perfect voor diegenen die geïnteresseerd zijn in woninginrichting omdat ze zowel alleen als samen met een paar kleinere fotolijsten kunnen worden gebruikt om een mooie posterwand te creëren. Met een grote fotolijst kun je je afbeelding ook combineren met een stijlvolle passe-partout om de afbeelding er extra uit te laten springen. Het gebruik van passe-partouts is de laatste tijd erg populair geworden en je vindt ze ook in ons assortiment. Passe-partouts kunnen worden gebruikt voor zowel individuele foto's als voor een fotocollage. Bij ons vind je verschillende modellen om uit te kiezen.

  We vinden het erg belangrijk dat al onze klanten iets leuks kunnen vinden en daarom hebben we in deze categorie een aantal verschillende designs in de maat 100x100 cm verzameld. Een grote lijst trekt vaak de aandacht en daarom is het belangrijk dat je tevreden bent met je fotolijst en het gevoel hebt dat het echt past in je inrichting. We hopen dat je bij ons de juiste fotolijsten voor je huis kunt vinden. Scrol naar boven en bekijk ons assortiment!