Fotolijsten - 11x14 inch (27,94x35,56 cm)

Ben je op zoek naar een lijst van 11x14 inch, neem dan een kijkje in ons assortiment hieronder. Misschien heb je een mooie vakantiefoto in precies dat formaat? Dan kun je een van onze fotolijsten hieronder uitkiezen. Kies er een die je foto het beste laat uitkomen, of het nu een zilveren, zwarte of witte lijst, of iets heel anders wordt.

Heb je een foto van 14x11 inch? Je kunt al onze lijsten ook in liggend formaat gebruiken.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Breedte van de lijst
Diepte van de lijst
Houtsoort
Kleurtint
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
  • Diepte van de lijst
  • Houtsoort
  • Kleurtint
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Prijs
  Tonen 15 producten
  Tonen 15 producten

  Fotolijsten 11x14 inch

  Als je op zoek bent naar een lijst in de maat 11x14 inch dan is dit de juiste plek voor jou. We hebben een aantal verschillende waar je uit kunt kiezen, dus je zult er zonder problemen een vinden die bij jouw afbeelding past.

  Wij raden meestal aan dat jullie in gedachten houden dat de lijst bij zowel de afbeelding zelf als de inrichting in de kamer waar je deze gaat plaatsen moet passen. Het is makkelijk om een lijst te vinden die bij de afbeelding past, maar past deze ook in de kamer? Als dat niet zo is kun je misschien overwegen om de lijst in een andere kamer te plaatsen, of je kunt wellicht een andere lijst kopen. Doe vooral niet je afbeelding in een lijst die deze niet tot haar recht laat komen!

  Zwart, wit, of iets anders?

  Ja, wat wordt de kleur waar je extra hard voor valt? Welke kleur zal jouw favoriete afbeelding tot ongekende hoogte tillen? Is het een zwarte lijst? Een zilveren? Een witte? Het is aan jou om te kiezen waar jij voor valt. Als je meerdere lijsten van 11x14 inch op dezelfde muur gaat combineren is het leuk om een beetje te combineren zodat je verschillende kleuren naast elkaar krijgt, dus denk hieraan!

  Soms wil je dat de lijst de focus heeft en soms wil je dat de focus op de afbeelding ligt. Andere keren wil je dat de focus op de afbeelding én de lijst ligt. Kies hoe jij dit wilt hebben voordat je een lijst uitkiest en dan hoef je alleen hier vanuit te gaan wanneer je de 11x14 inch lijst zoekt die het beste is voor jou.

  Je hebt nooit teveel prachtige afbeeldingen in mooie lijsten!

  Vaak is het zo dat je veel afbeeldingen leuk vindt. Gelukkig heeft de trend van posterwanden ervoor gezorgd dat steeds meer mensen meer aan de muren durven te hebben, ondanks dat het misschien niet eens precies matcht bij de rest van het interieur. Dit is positief want het betekent dat je tegenwoordig steeds meer een persoonlijke touch bij mensen thuis ziet. Wij vinden dat erg leuk en merken ook hoe jullie als klanten meer lijsten durven te kopen, lijsten die niet altijd matchen en lijsten in verschillende kleuren en stijlen.

  Heb je een aantal mooie afbeeldingen van reizen en vakanties in landen waar men inch gebruikt in plaats van centimeters, dan zul je een boel mooie en praktische lijsten uit ons aanbod kunnen kiezen. Je hoeft hier maar rond te kijken, je afbeeldingen te meten en de lijsten van 11x14 inch te kopen die je het leukst vindt plus de lijsten in andere maten voor andere afbeeldingen.