Categorie

Fotolijsten 21x30 cm

(119)

Ben je op zoek naar een mooie lijst die bij al je afbeeldingen van 21x30 cm past? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal mooie lijsten in deze afmeting. We hebben lijsten in verschillende materialen, kleuren en stijlen. Kies hieronder je favoriet uit.

Omdat je onze lijsten ook liggend kunt gebruiken, zijn ze natuurlijk ook geschikt voor afbeeldingen van 30x20 cm.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Inclusief steun
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Inclusief steun
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 1 - 100 van 119 producten
  -54%
  Artlink Fotolijst Trendy Goud 21x30 cm

  Fotolijst Trendy Goud 21x30 cm

  Elegante gouden lijst in modern design met dun profiel van 14mm

  €5.95 €12.95
  -35%
  Focus Fotolijst Can-Can Zwart 21x30 cm

  Fotolijst Can-Can Zwart 21x30 cm

  Glanzende 7 mm aluminium lijst waarbij alle focus op de afbeelding ligt

  €12.95 €19.95
  -39%
  Galleri 1 Fotolijst Edsbyn Zwart 21x30 cm

  Fotolijst Edsbyn Zwart 21x30 cm

  13 mm breed houten frame van hoge kwaliteit - gemaakt in Zweden

  €7.95 €12.95
  -39%
  Artlink Fotolijst Trendy Zwart 21x30 cm

  Fotolijst Trendy Zwart 21x30 cm

  Stijlvolle lijst in mat zwarte tint, met dun profiel van 14 mm

  €7.95 €12.95
  Tonen 1 - 100 van 119 producten

  Fotolijsten 21x30 cm

  In deze categorie vind je een grote selectie fotolijsten die passen bij afbeeldingen van 21x30 cm groot. In ons assortiment vind je alles van stijlvolle fotolijsten in klassieke kleuren tot meer exclusieve lijsten in luxe materialen. Met een mooie lijst kun je gemakkelijk het gevoel versterken dat je afbeelding uitstraalt. Zelfs een eenvoudige fotolijst maakt een groot verschil voor zowel de foto als het interieur. Wij bieden onze klanten een breed assortiment zodat iedereen iets kan vinden dat bij hem of haar past. 

  De fotolijsten in deze categorie kunnen zowel liggend als staand worden gebruikt. Door het formaat 30x21 cm zijn deze fotolijsten perfect om aan de muur te hangen, maar ze kunnen ook in een boekenrek geplaatst worden of waarom niet op een mooi dressoir. Lees meer over de verschillende fotolijsten en ontdek of ze bijvoorbeeld muurbeugels en steunpoten hebben door erop te klikken. We hopen dat je hierboven je favoriet vindt in ons uitstekende assortiment!

  Hoe denk je over een posterwand?

  Onze fotolijsten van 21x30 cm zijn perfect voor als je een posterwand wilt maken. Een posterwand is wanneer je meerdere ingelijste afbeeldingen bij elkaar hangt, om zo een eenheid te vormen - in plaats van elke ingelijste afbeelding voor zich te laten hangen.

  Het is gebruikelijk om fotolijsten van verschillende kleuren, stijlen en maten op een posterwand te combineren om precies die indruk te creëren die je wilt. Om een harmonieuze indruk te krijgen, is het verstandig om, als de afbeeldingen in kleur en stijl verschillen, deze in fotolijsten in uniforme kleuren te plaatsen. Als de motieven daarentegen erg op elkaar lijken - bijvoorbeeld zwart en wit - dan kun je naar hartenlust fotolijsten in meerdere kleuren en stijlen gebruiken.

  Wat je leuk vindt, is natuurlijk zeer subjectief. De bovenstaande tips zijn slechts tips; Misschien hou je ervan om je huis in te richten met veel kleur en objecten die de aandacht trekken? Laat je dan niet beperken door onze tips, maar laat je fantasie de vrije loop. Onze fotolijsten 21x30 zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, die je naar wens kunt combineren. Er is ook een grote verscheidenheid voor wat betreft het uiterlijk van de fotolijsten - wil je een eenvoudige en onopvallende lijst, of een luxe lijst met versieringen?