Categorie

Fotolijsten 70x90 cm

(75)

Onze 70x90 cm lijsten zijn perfect voor je grotere afbeeldingen. Heb je een afbeelding van 90x70 cm dan is dat ook geen probleem. Al onze posterlijsten kunnen namelijk ook liggend gebruikt worden.

We hebben lijsten in verschillende kleuren, stijlen, materialen en met verschillende soorten glas. Daarnaast kun je ook kiezen of je een matte, glanzende of hoogglanzende lijst wilt - zo kun je altijd een lijst vinden die perfect bij je afbeelding past.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 75 producten
  -38%
  Galleri 1 Fotolijst Silver Wood 70x90 cm

  Fotolijst Silver Wood 70x90 cm

  14 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51029539 in admin

  In Scandinavië gemaakte houten lijst van hoge kwaliteit. De lijst is 22 mm breed

  €74.95 €119.95
  Tonen 75 producten

  Lijsten 70x90 cm

  Bij onze lijsten van 70x90 cm, kun je kiezen uit verschillende kleuren – alles van discrete witte lijsten tot luxe gouden. Misschien ben je wel op zoek naar een lijst in zilver of zwart? Die hebben we ook.

  Naast verschillende kleuren, kun je ook kiezen welk materiaal je wilt voor je fotolijst van 70x90 cm. Als je graag een lichte en flexibele lijst wilt, dan is een aluminium lijst misschien wel iets voor je? Onze aluminium lijsten zijn verkrijgbaar in zwart, zilver en goud. Als je deze niks vindt, hebben we ook posterlijsten in dit formaat, die gemaakt zijn van hout of composiet. De houten lijsten zijn verkrijgbaar in alle genoemde kleuren (zwart, wit, goud, zilver, bruin en houtkleur), en de composietlijsten zijn verkrijgbaar in de kleuren goud of zilver. Bekijk onze afbeeldingen en ontdek wat je het mooist vindt.

  Een lijstenplank biedt keuzemogelijkheid

  Vind jij, net als wij, dat het lastig kan zijn om de perfecte plek voor je omlijstingen te vinden? Plotseling voelt het als een grote beslissing - wat als ik spijt krijg, als ik de schroef eenmaal in de muur heb zitten, dan is het dus te laat...

  Een goede manier om het allemaal minder dramatisch te maken, is door de omlijstingen op een lijstenplank te plaatsen. Op een lijstenplank kun je gemakkelijk bepalen welke omlijstingen je wil laten zien, en je kunt wanneer je maar wilt wisselen van afbeelding. In ons assortiment vind je lijstenplanken in verschillende kleuren, stijlen en lengtes. Kies of je een smallere plank wilt, met slechts plek voor één omlijsting, of een bredere variant met plek voor meerdere.

  Wat denk je van een posterwand?

  Heb je meerdere afbeeldingen die je in wil lijsten en aan je muren wilt hangen en vind je het lastig om te kiezen welke je het mooiste vindt? Wat als je niet hoeft te kiezen? Als je als je favoriete afbeeldingen op kunt hangen, zonder dat het er vreemd of verkeerd uitziet?

  Dat kan, door een zogeheten posterwand te maken! Voor het maken van een posterwand zijn er geen regels, jij bepaalt zelf hoe je verschillende lijsten en afbeelding wil combineren. Sommigen willen het graag simpel en eenvormig houden - bijvoorbeeld met alleen zwart-wit afbeeldingen ingelijst in witte lijsten. En anderen vinden het leuk om wat meer gewaagdere keuzes te maken en lijsten in verschillende kleuren en formaten te combineren met kleurrijke en zwart-wit afbeeldingen om en om. Het is zoals gezegd helemaal aan jou, en wat jij thuis bij jou mooi vindt.

  Als je een posterwand maakt is het gebruikelijk dat je in ieder geval van verschillende lijstformaten gebruik maakt, en je kunt zelfs ook sommige lijsten staand en sommige liggend ophangen. Het kan ook mooi zijn om vierkante en rechthoekige lijsten te combineren, zoals deze 70x90 lijsten.

  Online zijn er veel tips en inspiratie te vinden, zowel in tekst als beeld, en natuurlijk hebben wij ook onze beste tips verzameld voor het maken van een posterwand. Deze kun je hier in onze gids vinden.