Categorie

100x150 cm

(3)

Heb je een grote wissellijst nodig om een mooie poster of foto in te lijsten? Hier vind je onze lijsten in 100x150 cm wat één van onze grootste fotolijsten is. Een posterlijst in 100x150 cm laat je afbeelding opvallen en je krijgt een groot schilderij dat een blikvanger in huis zal zijn!

Onze 100x150 lijsten kunnen zowel in liggende als staande formaten worden gebruikt voor afbeeldingen van 150x100 cm. Kies voor een tijdloos zwarte of witte grote fotolijst, of waarom niet één in natuurlijk eiken? Bekijk ons assortiment om je nieuwe favoriete lijst te vinden!

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 3 producten
  Tonen 3 producten

  Fotolijsten 100x150 cm

  Het kan lastig zijn om grote lijsten in goede kwaliteit te vinden, daarom zijn wij bij BGA er trots op om kwaliteitslijsten in veel verschillende maten aan te bieden om je te helpen de wissellijst te vinden die je zoekt. Hier hebben we onze lijsten verzameld in 100x150 cm, wat één van onze grootste fotolijsten in rechthoekige vorm is. Met een lijst in deze afmetingen krijg je een groot en bijzonder schilderij aan je muur! Een fotolijst in 100x150 cm zal echt een leuke eyecatcher in huis zijn en zal zeker de aandacht trekken!

  Soms vind je gewoon een hele mooie poster die gewoon ingelijst moet worden en als je eenmaal een favoriete afbeelding hebt gevonden dat een grotere wissellijst vereist, kun je er zeker van zijn dat je deze bij ons kunt vinden! Of misschien heb je besloten om een groot schilderij op te hangen, maar heb je nog geen mooie afbeelding gevonden. Een schilderij van 100x150 cm zal echt zichtbaar zijn in je huis, dus het is slim om na te denken over waar het moet hangen en wat je wilt inlijsten. Lijsten van dit formaat zijn ook perfect voor grotere foto's of kunstwerken. Onze 100x150 cm fotolijsten zijn geschikt voor zowel liggende als staande formaten, zodat je zowel horizontale als verticale afbeeldingen kunt inlijsten. Dit betekent dat je meer opties krijgt uit welke afbeelding je kunt kiezen. Heb je geen mooie afbeelding gevonden maar heb je wel een eigen speciale foto die je wilt inlijsten? We maken we ook foto- uitvergrotingen tot 140x100 cm. In een grote lijst kan het erg leuk zijn om de afbeelding aan te vullen met een passe-partout, dan maakt het niet uit of de afbeelding wat kleiner dan de lijst is. Een passe-partout maakt het inlijsten van je afbeelding alleen maar sprekender.

  Grote lijsten met acrylglas

  Onze grote lijsten in 100x150 cm zijn van acrylglas. Dit is transparant plastic dat lijkt op glas, maar is veel duurzamer. Hierdoor is het perfect voor grotere fotolijsten! Acrylglas is ook veel lichter dan glas, wat positief is zodat het gewicht zo laag mogelijk is wanneer je grotere afbeeldingen wilt inlijsten en aan je muur wilt hangen. Iets dat wel goed is om te weten, is dat acrylglas gemakkelijker krassen krijgt dan gewoon glas. Bij het reinigen, bijvoorbeeld als het stoffig is geworden, kan het goed zijn om een zacht bevochtigde doek of stofklopper te gebruiken om kleine krassen in het acrylglas te voorkomen.

  Een grote fotolijst doet veel voor de afbeelding en voor het huis< /h2>

  Naast dat een fotolijst je afbeelding beschermt, draagt een stijlvolle wissellijst ook veel bij aan je interieur in huis. De lijst biedt vele opties om je afbeelding op een mooie plek te plaatsen. Voor veel mensen is aan de muur hangen een voor de hand liggende optie, maar een grote lijst van 100x150 cm kan ook heel mooi tegen de muur op de grond of dressoir worden gezet.

  Het plaatsen van een grote fotolijst geeft een speciale uitstraling in huis. Een enkel schilderij past extra goed boven een meubelstuk of op een kleiner wandoppervlak, maar een fotolijst van deze afmetingen kan gemakkelijk overal in huis worden opgehangen en voelt nog steeds speciaal aan! Of je nu groot of klein woont, een groot schilderij is een prachtig detail in je huis. Omdat een schilderij tegen de muur wordt geplaatst, staat het niet in de weg, maar wordt het gewoon een stijlvolle woonaccessoire! Als je het perfecte schilderij hebt dat je in je huis wilt ophangen, kan het leuk zijn om met andere accessoires rond je schilderij te matchen. Andere interieurdecoratie zoals planten, spiegels en lampen, samen met je grote posterlijst, zullen veel doen voor de gehele sfeer.

  Als je veel muurruimte hebt, kunnen grote schilderijen heel krachtig met elkaar worden gecombineerd. Het kan een echte wow-factor in je huis creëren door verschillende grote lijsten naast elkaar te hangen. Grote fotolijsten kunnen ook goed op elkaar worden afgestemd met kleinere lijsten in een mooie fotowand om een dynamisch gevoel in je huis te creëren. Je kunt dan ook lijsten in verschillende stijlen bij elkaar matchen voor een extra opvallende creatie. In ons assortiment grote fotolijsten in 100x150 cm vind je zwarte en witte lijsten en lijsten in natuurlijk eikenhout zodat je zelf het materiaal en kleur kunt kiezen die het beste bij jouw en je woning past!