Categorie

Fotolijsten 62x93 cm

(32)

Hier vind je fotolijsten in het formaat 62x93 cm (93x62 cm). Dit formaat is een iets grotere rechthoekige vorm die je afbeelding echt benadrukt en van je schilderij een blikvanger in huis maakt. Kies uit verschillende lijsten in verschillende formaten om je favoriet te vinden die het beste bij je huis past.

Misschien zoek je een lijst om horizontaal boven bijvoorbeeld een dressoir te hangen, of een staand formaat passend bij andere mooie lijsten in een fotowand? Welkom bij ons assortiment!

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 32 producten
  -29%
  Estancia Fotolijst Stilren Zwart 62x93 cm

  Fotolijst Stilren Zwart 62x93 cm

  20 mm brede houten fotolijst verkrijgbaar in vele maten

  €49.95 €69.95
  -35%
  Galleri 1 Fotolijst Black Wood 62x93 cm

  Fotolijst Black Wood 62x93 cm

  3 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51047336 in admin

  Zweedse houten lijst van hoge kwaliteit, met 22 mm breed frame

  €64.95 €99.95
  Tonen 32 producten

  Fotolijst 62x93 cm

  Hier hebben we ons assortiment verzameld met lijsten die geschikt zijn voor afbeeldingen in het formaat 62x93 cm. Lijst je mooie foto's of posters in en laat ze opvallen in je huis! Deze specifieke maat is een grotere rechthoekige vorm die je beste afbeeldingen echt benadrukt. Bekijk ons ​​assortiment trendy fotolijsten in prima kwaliteit om jouw favoriet te vinden!

  Een mooie fotolijst benadrukt de inhoud – dat is een feit. Het is heel leuk om een ​​groot schilderij ruimte in te laten nemen in je huis. Wat voor lijst je ook zoekt, we durven te beloven dat we hebben wat je nodig hebt. Kies tussen fotolijsten in verschillende materialen en kleuren om precies te vinden wat bij jou en jouw interieurstijl past.

  Een wissellijst in het formaat 62x93 cm kun je dankzij de rechthoekige vorm zowel liggend als staand ophangen, of je zet de lijst bijvoorbeeld op een mooi dressoir in huis. Klik op de fotolijst die je leuk vindt om te zien wat voor accessoires erbij zitten, wat voor wandbeugels het heeft en of er steunpoten bij zitten.

  Omdat posterlijsten in 61x91,5 cm iets groter zijn, kan het leuk zijn om een ​​hele mooie poster te kiezen die echt een eye-catching detail in je huis wordt. Misschien ben je op zoek naar een kleurrijke poster of een in meer neutrale tinten die gemakkelijk te combineren zijn met andere motieven? Misschien wil je je eigen fotovergroting maken en deze inlijsten. Op zichzelf hangende fotolijsten in een groter formaat kunnen een heel leuk detail zijn als ze goed geplaatst zijn, ze passen bijvoorbeeld heel mooi op een smalle muur of boven een meubel.

  Creëer een fotowand

  Een grotere lijst is ook erg leuk om te combineren met fotolijsten in andere formaten in een dynamische fotowand. Durf verschillende maten en inspirerende afbeeldingen te combineren om een ​​trendy fotowand in je huis te creëren waar je dol op zult zijn!

  Het kan ook heel leuk zijn om grote schilderijen gewoon voor zich te laten spreken en misschien een paar van hetzelfde formaat naast elkaar te hangen. Als je bijvoorbeeld drie grote posters kiest, ze inlijst en boven de bank hangt, is dit een heel leuk detail in je woonkamer.

  Je hebt misschien al de perfecte poster gevonden die iets kleiner is maar die je wel in een grotere lijst wilt plaatsen - dan is het perfect om je lijst aan te vullen met een passe-partout! Door je wissellijst aan te vullen met een stijlvolle passe-partout krijgt je schilderij een stijlvolle en elegante touch. Tussen je poster en het frameglas wordt een passe-partout geplaatst, wat echt een exclusieve omlijsting geeft en diepte aan het onderwerp geeft. Een passe-partout moet altijd dezelfde buitenafmetingen hebben als de frameafmetingen. Mocht je niet de juiste afmeting vinden, dan maken wij deze ook op maat.