Categorie

Fotolijsten 10x20 cm

(19)

Onze lijsten van 10x20 cm zijn de perfecte keuze voor je langgerekte afbeeldingen. Ons assortiment met lijsten met deze afmetingen is enorm uitgebreid. Deze lijsten kunnen ook liggend gebruikt worden voor afbeeldingen van 20x10 cm.

Waar valt je keuze op? Misschien op een specifieke kleur die je extra mooi vindt?

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Inclusief steun
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Inclusief steun
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 19 producten
  Tonen 19 producten

  Lijsten 10x20 cm

  Maak je graag panoramafoto's? Heb je je camera of mobiele telefoon vol foto's van uitgestrekte stranden, eindeloze golvende zeeën of eindeloze sterrenhemels? Wil je je muren decoreren met deze mooie foto's, maar kan je geen geschikte lijst vinden? Dan kun je nu uitademen, want bij ons heb je de keuze uit een aantal fotolijsten van 10x20 cm, die juist mooi passen bij lange smalle afbeeldingen.

  Liggend of staand?

  Alhoewel de meeste panoramafoto's een liggend formaat hebben, zijn er natuurlijk ook staande afbeeldingen in dit formaat mogelijk. Stel je bijvoorbeeld de Eiffeltoren voor, een giraffe met zijn lange nek, of gewoon een staand persoon waar je niet veel ruimte omheen wilt hebben.

  Daarom zijn onze fotolijsten 10x20 cm zo gemaakt dat je zelf kunt kiezen of je ze in liggend of staand formaat wilt hebben.

  Ze worden bovendien geleverd met zowel steunpoten als muurbeugels. Op deze manier passen ze net zo goed aan de muur als op een meubel.

  Met andere woorden kun je eenvoudig variëren met het gebruik van je fotolijst 10x20 cm. De ene dag kan hij in staand formaat aan de muur hangen met de afbeelding van een hoge berg; de volgende dag kan hij in liggend formaat worden gebruikt met een afbeelding van een zandstrand, op het dressoir in de woonkamer, als een mooie herinnering aan de zomer.

  Als je ervoor kiest om de lijst aan de muur te hangen, kun je dat doen met behulp van onze zelfklevende spijkers. Met deze spijkers, die op alle soorten muren passen, wordt de montage eenvoudig en kun je snel achterover leunen en genieten van je nieuwe kunstwerk.

  Welke kleur?

  Onze fotolijsten 10x20 cm zijn verkrijgbaar in verschillende klassieke kleuren. Met een witte lijst laat je de foto de aandacht krijgen die hij verdient omdat de witte kleur niet overheerst of de aandacht trekt.

  Een zwarte lijst valt meer op dan een witte lijst wat een manier kan zijn om de ingelijste afbeelding wat meer aandacht te geven. Het past bij zowel zwart-wit als kleurrijke afbeeldingen. Door je afbeelding in een goudkleurige lijst te plaatsen, geef je deze een extra kick en het is een gemakkelijke manier om een gevoel van een beetje luxe in het dagelijks leven te creëren.

  Onze zilverkleurige fotolijsten passen net zo goed in een ultramoderne woning die de laatste interieurtrends volgt als in een klassieke en tijdloze woning. Zilver is nooit fout.

  Maar wie heeft gezegd dat je moet kiezen? Je kan natuurlijk altijd meerdere lijsten in verschillende kleuren kopen.

  Misschien een posterwand?

  Een posterwand is wanneer je lijsten van verschillende maten, kleuren en stijlen gebruikt om de lijsten samen een mooi geheel te laten vormen in plaats van elke afbeelding voor zichzelf te laten spreken.

  Onze fotolijsten 10x20 kunnen prima worden gebruikt in een posterwand, omdat het formaat waarschijnlijk iets zal breken ten opzichte van de andere lijsten. Wissel af tussen vierkante en rechthoekige lijsten voor een spannend effect.

  In een posterwand kunnen de afbeeldingen zowel staand als liggend worden geplaatst - alles om een levendige indruk te creëren. Het beste is om zelf te proberen en te kijken wat er goed uitziet. Als je tips en inspiratie wilt voor het maken van een posterwand, lees dan graag onze handleiding.