Categorie

Fotolijsten 50x65 cm

(69)

Ben je op jacht naar een 50x65 cm fotolijst? In dat geval ben je op de juiste plek - wij hebben namelijk meerdere mooie lijsten met deze afmeting. Misschien wil je wel een zwarte lijst met een smalle rand? Een witte van hout? Bruin of misschien wel goud? Neem en kijkje om te zien of er een lijst tussen zit die je bevalt.

Onze lijsten kun je ook liggend gebruiken. Als je een afbeelding hebt van 65x50 cm die je wilt inlijsten, dan is dat dus geen probleem.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 69 producten
  Tonen 69 producten

  Lijsten 50x65 cm

  Wit en fris, sober zwart of misschien glamoureus goud? Ongeacht of het zwart, wit, goud of zilver is dat je aandacht trekt bij je zoektocht naar de perfecte fotolijst voor je foto's en afbeeldingen, wij denken dat je deze hier zal vinden.

  In ons assortiment aan fotolijsten vind je lijsten in verschillende stijlen, alles zodat jij kunt vinden wat je mooi vindt.

  Lijsten

  Heb je er al eens aan gedacht welk effect een lijst heeft op een afbeelding? Naast de kleur kun je ook het uiterlijk van je omlijsting beïnvloeden met de breedte van de rand. Een smalle rand laat de afbeelding voor zich spreken en steelt niet de aandacht. Een bredere rand zorgt voor een heel andere indruk. Een brede zwarte rand zal de blik naar zich toe trekken, vooral wanneer deze op een lichte muur geplaatst wordt, terwijl een brede goudkleurige lijst voor een luxe, misschien zelfs pompeuze indruk zorgt.

  Kijk graag een rond in ons assortiment om een idee te krijgen van wat je mooi vindt en wat bij jouw afbeelding past.

  Een tip voor zowel het inlijsten als het ophangen van je nieuwe omlijsting is om het glas te beschermen tegen vervelende vingerafdrukken en kleine krassen. Dit kun je eenvoudig doen met behulp van een paar dunne katoenen handschoenen. Onze katoenen handschoenen zijn verkrijgbaar in meerdere maten en het is een eenvoudige en betaalbare manier om je omlijsting te beschermen.

  Wat denk je van een posterwand?

  Heb je meerdere afbeeldingen die je in wilt lijsten en je muren mee wilt versieren? In dat geval kun je misschien kiezen voor een posterwand? Een posterwand is wanneer je gebruik maakt van lijsten in verschillende formaten, kleuren en stijlen om ze samen een mooi geheel te laten vormen in plaats van elke omlijsting voor zich te laten spreken.

  Onze fotolijsten in 50x65 zijn erg geschikt voor een posterwand, en het liefst in verschillende kleuren. Combineer ze met vierkante en rechthoekige lijsten voor een interessant effect.

  Op een posterwand kunnen lijsten zowel staand als liggend gehangen worden - alles om een levendige indruk te creëren. Het beste is om uit te proberen en te kijken wat er mooi uitziet. Bekijk eens onze gids, als je op zoek bent naar inspiratie voor het maken van een posterwand.

  Om te voorkomen dat er geen sporen worden achtergelaten op de muren bij het ophangen van je lijsten, kun je gebruik maken van zogeheten frame bumpers. De sporen zijn misschien zichtbaar wanneer de lijsten op hun plek hangen, maar als je op een dag iets wilt veranderen dan is het natuurlijk niet zo leuk als je beschadigingen op je muur hebt. Frame bumpers zijn kleine zelfklevende beschermingen die je op de achterkant van je lijsten bevestigd. Super gemakkelijk en een handige manier om je muren te beschermen.

  Liggend of staand?

  Het kan soms gebeuren dat je een omlijsting zat bent en van afbeelding wilt wisselen. Dan kan het handig zijn om de lijst die je wilt gebruiken zowel liggend als staand gebruikt kan worden.

  Onze fotolijsten van 50x65 cm zijn gemaakt zodat jij kunt kiezen of je ze in liggend of staand formaat wilt gebruiken, zodat je kunt variëren en naar wens van afbeelding kunt wisselen.