Categorie

Fotolijsten 60x90 cm

(106)

Ben je op zoek naar een grote rechthoekige lijst, dan is 60x90 cm vaak het juiste formaat. Omdat al onze lijsten ook liggend gebruikt kunnen worden, zijn deze lijsten ook geschikt voor afbeeldingen van 90x60 cm.

Hieronder vind je ons assortiment, waar je kunt zien dat we fotolijsten voor alle soorten afbeeldingen hebben in dit formaat. Wat wordt de lijst van jouw keuze? Wordt het simpel zwart? Misschien komt je afbeelding wel het mooiste uit in een witte lijst?

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 1 - 100 van 106 producten
  Je bespaart -48%

  Fotolijst New Lifestyle Goud 60x90 cm

  Elegante gouden lijst met een breedte van slechts 9,8 mm

  €29.95 €57.95
  Tonen 1 - 100 van 106 producten

  Lijsten 60x90 cm

  Wij willen iets aan kunnen bieden voor alle smaken en daarom hebben we lijsten in veel verschillende kleuren en modellen. Met een fotolijst bescherm je jouw foto's tegen zowel vuil als krassen terwijl de lijst ook nog eens zorgt voor een mooi inrichtingsdetail bij je thuis. Neem een kijkje in ons assortiment en vind jouw favoriet!

  Hier vind je al onze rechthoekige lijsten die geschikt zijn voor foto's in het formaat 60x90 cm, wat betekent dat het foto's zijn met een beeldverhouding van 2:3. In ons assortiment vind je lijsten in veel verschillende modellen, wat je zoektocht naar de perfecte lijst hopelijk wat vergemakkelijkt. Of je nu op zoek bent naar een simpele klassieke lijst of een fotolijst die alle blikken vangt in de kamer, bij ons moet je zijn. Wij hebben iets voor alle smaken.

  De lijsten in deze categorie zijn geschikt voor foto's van de maat 90x60 cm, wat inhoudt dat ze zowel voor liggende als staande foto's gebruikt kunnen worden. Veel van onze lijsten hebben zowel een standaard als muurbevestiging, zodat je kunt kiezen hoe je ze wilt plaatsen. Neem de tijd om door ons assortiment te bladeren en vergelijk de fotolijsten die je aandacht trekken, want zo vind je snel die perfecte lijst voor bij jou thuis!

  Wat moet jouw omlijsting overbrengen?

  Oké, dus je hebt de afbeelding klaarliggen, je weet welke maat je nodig hebt voor je lijst en je bent hier terechtgekomen. Nu is het "enige" dat nog overblijft de juiste lijst vinden. De perfecte lijst doet voor je afbeelding precies wat je wilt dat deze doet – ongeacht of het gaat om verbetering of het laten opvallen, of dat je wilt dat deze samensmelt met de afbeelding.

  De kleur van de lijst is van groot belang voor het uiterlijk van je omlijsting, en hoe deze gezien zal worden. Een zwart-wit afbeelding in een witte lijst op een witte muur bijvoorbeeld, zal een zeer stijlvolle en discrete toevoeging zijn aan je interieur. Stel je nu in plaats daarvan een foto van een gele zonnebloem voor die heen en weer wiegt in een groen uitgestrekt veld met als achtergrond een blauwe lucht. En stel je voor dat je die foto in een fotolijst plaatst met een blauwe lijst – het is niet moeilijk om te begrijpen dat zo'n omlijsting aan niemand voorbij zal gaan!

  Ook de breedte en het uiterlijk van de lat kunnen veel doen voor een omlijsting. Een dunne lat in een discrete kleur zal ongetwijfeld minder opvallen dan een brede sierlijke gouden lat.

  Nog één ding dat beïnvloedt hoe de omlijsting wordt gezien is of je ervoor kiest de afbeelding extra te omlijsten met behulp van een passe-partout? Dat zorgt er vaak voor dat de foto nog meer wordt benadrukt.

  Dus denk vooral een beetje na over wat jij wilt dat je omlijsting overdraagt, wanneer je rondkijkt tussen onze fotolijsten van 60x90 cm. Wij zijn er zeker van dat je een lijst zult vinden die bij jou in de smaak valt, en die je afbeelding tot haar recht laat komen.