Fotolijsten - 22x28 inch (55,88x71,12 cm)

Als je een favoriete afbeelding van 22x28 inch hebt, dan kun je hieronder een geschikte lijst vinden. Misschien is je favoriete vakantiefoto er wel eentje in dit formaat? Dan kun je kiezen uit lijsten in het wit, zwart, goud en nog veel meer. Wat wordt jouw favoriet?

Heb je een afbeelding van 28x22 inch dan is dat geen probleem, omdat al onze lijsten ook liggend gebruikt kunnen worden.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Breedte van de lijst
Diepte van de lijst
Houtsoort
Kleurtint
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
  • Diepte van de lijst
  • Houtsoort
  • Kleurtint
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Prijs
  Tonen 7 producten
  Tonen 7 producten

  Fotolijsten 22x28 inch

  Onze lijsten van 22x28 inch zijn de perfecte keuze voor wie wat grotere foto's heeft en deze in wil lijsten. Deze lijsten zijn circa 56x71 cm, maar je kunt ze natuurlijk ook gebruiken voor iets kleinere foto's als je wilt.

  Achter een kleinere foto kun je gemakkelijk iets vastmaken, zoals een stuk behang of iets dergelijks, als je een lijst van 22x28 inch wilt gebruiken voor een foto in een kleinere maat. In sommige gevallen kan het mooier zijn om dit zo te doen dan om een perfect aangepaste lijst te hebben terwijl in andere gevallen een perfect passende lijst mooier is. Dat ligt aan de afbeelding en wat jij mooi vindt.

  Perfect voor Amerikaanse foto's!

  Ben je ergens in de Verenigde Staten op reis geweest en heb je Amerikaanse foto's die je in wilt lijsten? Zijn het foto's met de afmetingen 22x28 inch? Dan moet je deze lijsten eens bekijken. Het is niet altijd even makkelijk om goede lijsten te vinden voor je reisfoto's, maar wij hebben ervoor gezorgd dat we zowel lijsten van 22x28 inch hebben als in grotere en kleinere buitenlandse maten – alles zodat jij precies de lijst kunt vinden die past bij jou en jouw afbeelding!

  Met onze lijsten in inch kun je er zeker van zijn dat je foto's op de best mogelijke manier worden ingelijst. Wij bieden natuurlijk veel verschillende kleuren aan zodat je gemakkelijk de lijst kunt kiezen die het beste uit jouw afbeelding naar boven haalt.

  Perfecte lijsten voor een posterwand

  Als je wat verschillende lijsten samen wilt hebben aan dezelfde muur dan zijn onze lijsten van 22x28 inch perfect! Ze zijn zowel samen met kleinere lijsten als met grotere lijsten erg mooi. Het maakt dus niet uit welk type foto's en lijsten je hebt – met een lijst van 22x28 inch zul je de perfecte lijst hebben als je wilt dat deze ook goed bij al het andere past!

  Misschien is het zo dat je bijvoorbeeld twee afbeeldingen in deze maat hebt die je samen op één muur wilt hebben? Dan zijn onze lijsten in deze maat perfect. Wil je maar twee lijsten op een muur dan kan het mooi zijn als de lijsten dezelfde kleur hebben, terwijl een mengeling van kleuren en stijlen mooi kan zijn als je voor een hele posterwand gaat.