Categorie

Fotolijsten 84,1x118,9 cm (A0)

(24)

Grote schilderijen zijn een stijlvol en impactvol interieurdetail dat in elke kamer past. Als je een afbeelding hebt in het formaat 84,1x118,9 cm (A0-formaat) kan de afbeelding nog meer in het oog springen met een mooie lijst die bij de afbeelding past. Hier hebben we al onze fotolijsten verzameld die geschikt zijn voor afbeeldingen in A0-formaat en alle wissellijsten kunnen zowel in landschaps- als portret positie worden gebruikt.

Welke lijst past bij jouw onderwerp? Een brede gouden, een glimmende variant in het zilver of misschien een minimalistisch zwarte lijst?

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 24 producten
  Tonen 24 producten

  Lijst 84,1x118,9 cm (A0)

  Dit klinkt misschien een beetje vreemd. Wanneer wil je nu eigenlijk een lijst met de exacte afmeting 84,1x118,9 cm? Dat kunnen we je vertellen! Als je een afbeelding in het papierformaat A0 hebt. We weten dat het lastig kan zijn om lijsten in dit formaat te vinden, en aangezien we zoveel als mogelijk aan alle wensen en behoeften willen kunnen voldoen, bevat ons assortiment uiteraard een aantal lijsten in dit formaat.

  Je kunt kiezen uit wel vijf kleuren voor je lijst (zwart, wit, goud, zilver of hout) - allemaal om je te helpen om de perfecte lijst voor je afbeelding te vinden. Met een lijst in goud of zilver geef je de afbeelding een ietwat luxe uitstraling en kan het onderwerp extra worden versterkt. Hout versterkt een natuurlijk gevoel en wordt vaak geassocieerd met de Scandinavische interieurstijl. Een zwarte lijst trekt de aandacht, terwijl een witte vaak als vrij neutraal wordt gezien en de aandacht niet van het onderwerp steelt.

  Onze fotolijsten 84,1x118,9 cm zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen; hout, composiet of aluminium - allemaal met hun unieke eigenschappen en voordelen.

  Denk erover welk effect je wil dat je lijst moet hebben, en bekijk de verschillende producten in ons assortiment.

  Mat, hoogglans of ertussenin?

  Een ander ding dat, behalve de kleur, van invloed is op de indruk die de lijst geeft, is de glans. Bij het kiezen van een lijst kun je ook kiezen of je een mat, glanzend of hoogglans oppervlakte wilt. Onze matte lijsten zijn verkrijgbaar in alle kleuren (zwart, wit, goud, zilver en hout); onze glanzende lijsten zijn verkrijgbaar in goud en zilver en als je een hoogglans lijst wilt hebben, kun je kiezen tussen zwart en zilver.

  Staand of liggend formaat?

  Nu je de kleur van je fotolijst hebt gekozen en zelfs de glans ervan, denk je misschien "nee, niet nog meer keuzes!"? En het goede nieuws is dat je niet echt hoeft te kiezen als het gaat om portret- of landschapsformaat. Onze lijsten zijn gemaakt om zowel staand als liggend te kunnen worden opgehangen. Met andere woorden, als je wilt, kun je de ene dag de lijst gebruiken voor een staande afbeelding om het de volgende dag te vervangen door een liggende afbeelding. Het is toch zeker leuk om keuzevrijheid te hebben en afbeeldingen naar behoefte te kunnen veranderen?

  Een kleine tip die we mee willen geven, vooral als je van plan bent om vaak afbeeldingen in je lijst te wisselen, is om te investeren in een paar dunne katoenen handschoenen . Hiermee voorkom je vervelende vingerafdrukken op de afbeelding - iets dat bijna onvermijdelijk is als je de afbeelding in de lijst plaatst en hem aan de muur hangt. Het is veel gemakkelijker om met de katoenen handschoenen vlekken en kleine krasjes te voorkomen, dan ze achteraf proberen te verhelpen. Onze handschoenen zijn verkrijgbaar voor zowel kleine als grote handen - van XS tot XXL - zodat iedereen er zijn voordeel mee kan doen.