Categorie

Fotolijsten 4x6 inches (10,2x15,2 cm)

(8)

Ben je op zoek naar een 4x6 inch lijst? Hier vind je onze selectie fotolijsten voor 4x6 inch. Prachtige foto’s maken het hele huis persoonlijker en gezelliger, dus kijk rond in ons assortiment en vind de fotolijst die past bij jouw afbeelding en jouw interieurstijl!

Zelfs als je afbeelding het liggende formaat 6x4 inch heeft, zijn deze lijsten perfect. Ze kunnen namelijk zowel in verticale als horizontale positie worden gemonteerd.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 8 producten
  Tonen 8 producten

  Fotolijst 4x6 inch

  Een motief van 4x6 inch heeft vrij ongebruikelijke afmetingen in ons deel van de wereld. Misschien heb je een mooie poster of foto van 4x6 inch gevonden tijdens een reis in de VS of andere landen waar inches gebruikt worden in plaats van centimeters. Iets ongebruikelijks is altijd leuk, gedenkwaardig of persoonlijk om thuis aan de muur te hangen, maar het kan soms lastig zijn om een fotolijst te vinden die geschikt is voor wat meer ongebruikelijke afmetingen. Om die reden willen wij graag lijsten van 4x6 inch aanbieden, zodat degenen die een motief hebben in die afmetingen ook de fotolijst kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.

  4x6 inch in cm

  Hoeveel zou 4x6 inch zijn in cm als je deze afmeting zou omzetten in onze maateenheid? Nou, 4x6 inch is gelijk aan 10,2x15,2 cm om precies te zijn. Dat wil zeggen: een ongebruikelijk formaat voor een motief in onze centimeters. Daarom kan het een uitdaging zijn om een fotolijst te vinden die perfect past rond je motief van 4x6 inch. Maar nu hoef je niet meer te zoeken, hier vind je de fotolijsten waar je naar zoekt.

  Waar komt je 4x6 inch fotolijst te hangen?

  Een fotolijst van 4x6 inch is een relatieve kleine fotolijst, en is daarom perfect voor de kleine muuroppervlakken waar je misschien van vindt dat er iets mist. Misschien een kleine ruimte tussen twee deuren of kamers? Of een stukje muur tussen een raam en een hoek in de woonkamer? Soms kan het kiezen van een plek vanzelfsprekend zijn, terwijl je een andere keer misschien even moet uitproberen wat de perfecte plek is voor dat mooie motief.

  Een fotolijst in dit formaat is ook perfect als onderdeel van een grotere posterwand. Combineer je 4x6 inch lijst met fotolijsten in andere afmetingen voor het creëren van een dynamische en levendige posterwand.

  Motief in 6x4 inch? Hang de lijst horizontaal!

  Als je motief een liggend formaat heeft, wat wil zeggen 6x4 inch, dan is dat ook geen probleem. Onze fotolijsten kunnen namelijk zowel staand als liggend worden gebruikt.

  Waarom fotolijsten in inches?

  Als motieven in inches dan zo ongebruikelijk zijn in ons deel van de wereld, waarom verkopen we dan fotolijsten in inches? Dat doen we omdat we simpelweg willen dat zoveel mogelijk van onze klanten hun perfecte fotolijst kunnen vinden. Natuurlijk kun je in veel gevallen een fotolijst in een wat groter formaat dan het motief dat je wilt inlijsten gebruiken, maar soms wil je gewoon de exacte fotolijstafmeting die een perfecte inlijsting van je motief creëert. En als jouw motief nou de afmeting 4x6 inch heeft, willen wij je graag fotolijsten in dit formaat aanbieden!  

  Andere lijsten in inches

  Als je niet per se een 4x6 inch fotolijst nodig hebt, hebben we ook andere lijsten in afmetingen met inches als maateenheid. Vind je favoriet in ons assortiment met stijlvolle zwarte of witte fotolijsten, elegante gouden fotolijsten en natuurlijke, houten fotolijsten! Heb je meerdere motieven in verschillende afmetingen, dan kan het mooi en sfeervol zijn om verschillende uitvoeringen te combineren in een fotowand met bijvoorbeeld herinneringen van een reis.