Categorie

Fotolijsten 32x32 cm

(55)

Wil je je LP’s extra benadrukken met een stijlvolle omlijsting? Bekijk dan ons assortiment lijsten geschikt voor LP-hoezen en andere vierkante afbeeldingen in de maat 32x32 cm.

Met een breed aanbod fotolijsten kun je degene kiezen die aan jouw wensen voldoet. Wil je een breed of smal profiel? Past een zwarte, witte of gouden variant het beste bij je albumhoes? Alleen jij weet welke lijst bij jouw past!

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Inclusief steun
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Inclusief steun
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 55 producten
  Tonen 55 producten

  Lijsten 32x32 cm

  Hier vind je ons grote assortiment lijsten in de maat 32x32 cm die bijvoorbeeld geschikt zijn voor LP-hoezen of borduurwerk.

  Lijsten voor LP-hoezen (32x32 cm)

  Als je je oude vinylplaten tot op de dag van vandaag nog hebt, hebben ze waarschijnlijk veel emotionele waarde voor jou. Dan wordt het misschien tijd om ze weer tevoorschijn te halen en er kleine kunstwerkjes van te maken in plaats van dat je ze laat liggen en dat ze ergens stof ophopen. Het zou niet heel gek zijn om ze in te lijsten en een hele eigen plek aan de muur te geven in de woonkamer, toch? Door de hoezen in te lijsten bescherm je ze daarnaast ook tegen vuil en schade terwijl ze ook een prachtig interieurdetail worden.

  Hier bij BGA vind je waar je naar op zoek bent! Zoek je in een gewone fotowinkel dan kan het moeilijk zijn om een lijst te vinden met de juiste afmetingen, maar hier bij ons vind je meerdere mooie lijsten in precies de goede maat voor je LP-hoezen. Voor meer specifieke informatie kun je op de LP-lijst waar je in geïnteresseerd bent klikken en meer lezen over de eigenschappen.

  In ons assortiment vind je een reeks aan verschillende stijlen en kleuren, en wij hopen dat dit jouw zoektocht gemakkelijker laat verlopen. Ongeacht naar welke soort lijst je zoekt, er is een grote kans dat je deze bij ons vindt. Wij hebben alles van simpele stijlvolle lijsten tot exclusievere alternatieven. Allemaal benadrukken ze, op hun eigen manier, het beste uit de afbeelding. Welke lijst je kiest hang vooral af van wat bij jou in de smaak valt. Hier bij BGA is iets voor elk interieur en elke smaak. Scrol naar boven en vind de perfecte lijsten voor jouw LP-hoezen bij ons!

  Perfect voor een posterwand

  Deze fotolijsten van 32x32 cm zijn uitermate geschikt als deel van een zogenoemde posterwand. Je hebt er misschien weleens ergens een gezien? Het gaat er simpelweg om dat je meerdere posterlijsten en posters samenvoegt in een en dezelfde ruimte om zo op die manier een mooi geheel te vormen.

  Je maakt jouw posterwand helemaal gebaseerd op wat jij mooi vindt, wat jij wilt laten zien, en wat jij bij elkaar vindt passen.

  Het is gebruikelijk om verschillende stijlen, maten en kleuren van de lijsten die worden gebruikt te combineren – alles van discrete kleuren zoals wit en zilver, tot meer opvallende kleuren zoals rood of brons. Maar dit is natuurlijk helemaal naar eigen keuze, en het is net zo mooi om maar een paar kleuren te gebruiken, of eentje.

  Als je ervoor kiest om deze fotolijsten van 32x32 cm te gebruiken om je favoriete oude LP-hoezen in te lijsten – waarom zou je dan niet die afbeeldingen combineren met een citaat? Je kunt bijvoorbeeld een hoes van Bruce Springsteen inlijsten, en in de lijst ernaast de titel van een van de nummers van het album uitschrijven. Of waarom zou je niet eens een kijkje nemen in onze posters met citaten, om te zien of jouw fantasie je kan leiden naar een citaat dat je kunt koppelen aan een van de artiesten waarvan je de LP-hoes wilt inlijsten?

  Wanneer je een posterwand maakt is zoals gezegd jouw fantasie het enige dat de grenzen stelt. Test het uit, wees niet bang om iets nieuws te proberen en heb er plezier in als je het doet!