Categorie

Fotolijsten 30x74 cm

(6)

Heb je een grotere afbeelding van 30x74 cm die perfect is voor aan je muur? Hier vind je ons aanbod fotolijsten die geschikt zijn voor motieven in dat formaat – of in 74x30 cm, omdat onze lijsten ook in landschap kunnen worden opgehangen.

De mooiste afbeelding is prachtig alleen op de muur of samen met andere wissellijsten in een grote fotowand. Het maakt niet uit hoe je van plan bent om je afbeelding te laten zien, wij hebben de lijst die je daarvoor kan gebruiken!

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 6 producten
  Je bespaart -31%

  Fotolijst Edsbyn Zwart 30x74 cm

  25 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51047308 in admin

  13 mm breed houten frame van hoge kwaliteit - gemaakt in Zweden

  €37.95 €54.95
  Tonen 6 producten

  FOTOLIJSTEN 30X74 CM

  In deze categorie vind je al onze fotolijsten in het formaat 30x74 cm. Het is een enigszins ongebruikelijk formaat - maar oh zo mooi! De langwerpige vorm wordt een interessant detail in een fotowand, samen met andere lange, smalle lijsten of naast varianten in rond of vierkant formaat. Je kunt er ook voor kiezen om twee of meer lijsten van hetzelfde formaat naast elkaar te hangen. Het resultaat is een prachtig ingerichte muur met veel persoonlijkheid.

  HANG JE SCHILDERIJ OP IN STAANDE OF LIGGENDE POSITIE

  De lijsten zijn voorzien van handige wandbevestiging op de achterkant, zodat je zelf kunt kiezen of je je fotolijst horizontaal of verticaal wilt op hangen, deze lijsten kun je dus ook gebruiken voor onderwerpen van 74x30 cm. Perfect voor indrukwekkende panorama's of langwerpige borduurwerken met inspirerende tekst. Het is ook zeer geschikt voor een collage met meerdere foto's naast elkaar in dezelfde wissellijst.

  De lijst is ook heel mooi om in portretpositie te gebruiken voor staande motieven in de maat 30x74 cm. Deze ongebruikelijke maat biedt je onverwacht een grote flexibiliteit om verschillende soorten afbeeldingen te kunnen ophangen. Een zeer trendy alternatief voor de standaard manier om een foto in te lijsten is om een grotere afbeelding in meerdere lijsten op te splitsen. Zo kunnen delen van je afbeelding bijvoorbeeld worden weergegeven in drie verschillende lijsten die samen het onderwerp als geheel weergeven. Creatief en stijlvol!

  IS EEN FOTOWAND IETS VOOR JOU?

  Ben je van plan om meerdere schilderijen bij elkaar te hangen in een inspirerende fotowand? Dan is zo’n langwerpige wissellijst een mooie aanvulling! Door fotolijsten van verschillende maten, kleuren en vormen te combineren, kun je een interessante en persoonlijke fotowand creëren met ruimte voor al je favoriete motieven.

  Bij het maken van een fotowand is het handig om een bepaald thema te volgen, zodat het resultaat niet onsamenhangend en rommelig aanvoelt. Als thema kun je er bijvoorbeeld voor kiezen alle afbeeldingen in een bepaald kleurenschema te houden, dat kan matchen of juist kan contrasteren met de kleuren in de rest van je interieur. Een ander thema zou kunnen zijn om afbeeldingen in dezelfde stijl te houden, zoals foto's en afbeeldingen geïnspireerd door de natuur. Als je bijvoorbeeld voor motieven kiest in een stijl en een kleur die in lijn is met je inrichting, kun je de motieven laten opvallen door ze aan te vullen met fotolijsten die juist contrasteren met de rest. Zo zijn felgekleurde fotolijsten of lijsten met een smal profiel ideaal voor afbeeldingen in een neutraal kleurenschema aan een lichte muur.