Categorie

Fotolijsten 5x7 inches (12,7x17,8 cm)

(9)

Hieronder vind je onze fotolijsten voor 5x7 inch afbeeldingen. Van moderne tot boheemse houten of hippe gouden fotolijsten - er is een variant die bij jouw smaak past!

Misschien ben je op zoek naar een lijst voor een mooie 7x5 inch afbeelding? Geen probleem! Onze wissellijsten kunnen ook in liggend formaat worden gebruikt.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 9 producten
  Tonen 9 producten

  Fotolijsten 5x7 inch (12,7x17,8 cm)

  Hier vind je onze lijsten van 5x7 inch, wat overeenkomt met 12,7x17,8 cm. Ideaal als het gaat om een afbeelding in inch en niet in centimeters.

  Als je de afbeelding in je lijst plaatst, kan het handig zijn om een paar dunne katoenen handschoenen te gebruiken. Daarmee voorkom je dat er vervelende vingerafdrukken op het glas komen - iets dat anders bijna niet te voorkomen is. Onze handschoenen zijn er in meerdere maten, zodat zowel grote als kleine handen geen afdruk achter hoeven te laten.

  Onze fotolijsten van 5x7 inch zijn goed te combineren met lijsten in andere maten en kleuren. Misschien wil je een posterwand maken? Hier vind je tips och en inspiratie . Browse door ons assortiment, misschien zie je nog iets anders dat je leuk vindt. We hebben verschillende andere lijsten die uitgaan van inch in plaats van centimeters. Dus we hopen dat je vindt wat je zoekt.

  Heb je een lijst nodig van 5x7 inch? Dan ben je niet de enige. Er zijn veel mensen die afbeeldingen meenemen van vakantie en reizen uit landen waar gerekend word in inch en niet in centimeters. Natuurlijk wil je dat deze afbeeldingen de best passende lijst krijgen om de afbeelding de mooist mogelijke omlijsting te geven. Daar komen wij in beeld - wij hebben namelijk lijsten voor iedere smaak!

  Kies voor een lijst van 5x7 inch die precies past bij je foto en hang hem daarna op een plaats waar hij het meest opvalt. Waar je een lijst en een afbeelding besluit op te hangen kan een groot verschil maken. Als je ergens in huis een lijst aan de wand hebt hangen en je hebt het gevoel dat hij er niet echt uitspringt, dan kun je een paar andere plekken proberen. Als je er wat tijd insteekt om de juiste plek te vinden, dan is er zonder twijfel een plaats in huis waar hij perfect hangt.

  Een mooie lijst kan het verschil maken

  Als je een mooie afbeelding vindt of je hebt een favoriete foto of iets vergelijkbaars, dan wil je natuurlijk graag een mooie lijst hebben die de afbeelding eer aan doet. Sommige afbeeldingen zijn mooi zonder lijst, maar over het algemeen worden ze nóg mooier als je een goede lijst kiest. Dat ziet er meer 'aangekleed' uit en de afbeelding komt dan beter tot zijn recht.

  Heb je al een lijst van 5x7 inch voor je favoriete afbeelding, maar wil je graag een nieuwe lijst? Dan moet je hier bij ons eens kijken - je kunt kiezen uit mooie lijsten zodat iedere afbeelding de juiste omlijsting kan krijgen. Soms heb je alleen maar een nieuwe lijst voor de afbeelding nodig om hem de plaats in je inrichting te kunnen geven die hij verdient. Dus houd dat in gedachten als je het gevoel hebt dat een lijst niet zo mooi staat als je had verwacht.

  Lijsten voor verschillende stijlen inrichting

  Wij willen graag voor dat jij precies de juiste lijst kunt vinden waarnaar je opzoek bent. Daarom hebben wij lijsten in heel veel verschillende stijlen - alles om er voor te zorgen dat jij precies vindt wat je zoekt als je ons aanbod bekijkt.

  Zelfs als je een heel stijlvol huis hebt kan een lijst in een stijl die wat meer kitsch is heel goed passen en andersom ook. Je hoeft niet altijd voor maar één stijl te kiezen, het kan soms mooi zijn om beetje af te wisselen met een andere stijl. Afhankelijk van het soort afbeelding van 5x7 inch dat je hebt zullen sommige lijsten beter staan dan andere. Waar je voor kiest beslis jij!