Categorie

Fotolijsten 6x8 inches

(8)

Heb je een afbeelding van 6x8 inch die een mooie lijst nodig heeft? Misschien heb je een gave poster met een inspirerende quote die je aan de muur wilt hangen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hier kun je ons assortiment fotolijsten van dit formaat bekijken.

Al onze wissellijsten kunnen ook verticaal worden gebruikt en zijn daarom ook een goede keuze voor je afbeeldingen van 8x6 inch.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 8 producten
  Tonen 8 producten

  FOTOLIJSTEN 6X8 INCHES (15,24X20,32 CM)

  Hier hebben we onze lijsten verzameld die geschikt zijn voor motieven van 6x8 inches. Misschien ben je op reis geweest en heb je een mooie foto gevonden die je aan de muur wilt hangen? Dan verdient die foto de mooiste lijst. Mooie fotolijsten helpen niet alleen om het onderwerp te benadrukken, maar vormen ook een stijlvol detail dat je interieur aanvult.

  Woonkamer, kinderkamer, slaapkamer, hal, keuken - elke kamer krijgt meer sfeer met mooie en persoonlijke kunstwerken aan de wand! Heb je een foto die je uitvergroot wilt ophangen? Of heb je een mooie poster gevonden die bij jouw stijl past? 6x8 inches - of 15,24x20,32 cm - is een mooi formaat dat zeer goed past bij een verscheidenheid aan onderwerpen. De fotolijsten in deze categorie kunnen natuurlijk ook worden gebruikt voor afbeeldingen van 8x6 inches.

  WAAR PLAATS JE DE SCHILDERIJEN?

  Om de afbeelding tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk dat het op een geschikte plaats wordt geplaatst. In welke kamer en op welke plaats in de kamer de fotolijsten geplaatst worden, is bepalend in welke mate het onderwerp op zal vallen. De lijsten kunnen aan de muur worden opgehangen - zowel alleen als met andere wissellijsten in een fotowand. Fotolijsten van 6x8 inches zijn perfect te combineren met zowel grotere als kleinere lijsten en zijn daarom een zeer dankbare aanvulling in je fotowand. De lijsten zijn ook zeer geschikt om neer te zetten op een prachtige fotoplank, in de boekenkast, op de vensterbank of op elk ander meubelstuk dat je wilt decoreren. Het is erg leuk om verschillende lijsten te combineren. Je kunt bijvoorbeeld een kleinere fotolijst voor een grotere plaatsen om een leuk laagjes effect te creëren.

  PASSE-PAROUT – VOOR EEN LUCHTIGE EN ELEGANTE OMLIJSTING

  Voor een nog mooiere omlijsting die het onderwerp in kwestie extra focus geeft, kun je je fotolijst aanvullen met een passe-partout. Een passe-partout fungeert als een soort scheidingswand tussen afbeelding en frame, waardoor de omlijsting luchtiger aanvoelt en de afbeelding wordt beschermd tegen slijtage. Er zijn passe-partouts in veel verschillende ontwerpen en kleuren- zwart, blauw, wit en crèmekleurig zijn slechts enkele voorbeelden. Bij ons bij BGA kun je ook een passe-partout op maat bestellen in de maten die je zelf wenst, zodat je altijd een model kunt vinden dat bij jouw stijl en afbeelding past.