Fotolijsten - 24x36 inches (60,94x91,44 cm)

Hier vind je onze fotolijsten voor motieven van 24x36 inch. Misschien heb je tijdens een reis in het buitenland een mooie foto of poster gekocht waarvoor je nu een passende fotolijst zoekt? Gedenkwaardige of wat meer ongebruikelijke motieven zijn altijd leuk om je interieur mee te versieren, maar het is niet altijd even makkelijk om een geschikte fotolijst te vinden. Als je motief 24x36 inch is, heb je in ieder geval de fotolijsten gevonden die je zoekt!

Als je motief de afmeting 36x24 inch heeft, ben je hier ook aan het juiste adres. Onze fotolijsten kunnen namelijk zowel staand als liggend worden gebruikt.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Breedte van de lijst
Diepte van de lijst
Houtsoort
Kleurtint
Ophanging
Inclusief passe-partout
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
  • Diepte van de lijst
  • Houtsoort
  • Kleurtint
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Prijs
  Tonen 7 producten
  Tonen 7 producten

  Fotolijst 24x36 inch

  Heb je een motief in de afmeting 24x36 inch waar je een mooie fotolijst voor zoekt? Een lijst van 24x36 inch hoort niet tot de gebruikelijke fotolijstformaten in ons deel van de wereld, maar als jij juist een 24x36 inch fotolijst nodig hebt, willen we jou dit formaat kunnen aanbieden!

  24x36 inch in cm 

  Hoeveel zou 24x36 inch zijn in cm? 24x36 inch is gelijk aan 60,94x91,44 cm om precies te zijn. Gezien in centimeters is dat natuurlijk geen gebruikelijk formaat voor een motief, maar als je bijvoorbeeld een mooi motief hebt gekocht tijdens een reis in de VS, is het zeer aannemelijk dat deze afbeelding een formaat in inches heeft, misschien zelfs wel 24x36 inch.

  Vind de perfecte plek voor je 24x36 inch fotolijst

  Een posterlijst van 24x36 inch is een grote fotolijst die in combinatie met een mooi motief een groot effect zal creëren aan de muur. Maar waar moet je hem hangen? Misschien heb je al de perfecte plek ervoor gevonden, maar zo niet kun je aan een lege muur in huis denken die graag wat gezelschap zou krijgen van een mooie muurdecoratie. Misschien heb je een grote, lege plek aan de muur in je hal? Of bij de eethoek? Waar je je poster van 24x36 inch ook plaatst, hij zal een groot verschil maken! Posters aan de muur creëren onmiddellijk een gezelliger en uitnodigend gevoel.

  Een fotolijst in dit genereuze formaat kan perfect alleen opgehangen worden, maar kan natuurlijk ook deel uitmaken van een grote posterwand.

  Hang verticaal of horizontaal

  Onze fotolijsten van 24x36 inch kunnen zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen. Dat betekent dat deze fotolijsten net zo goed gebruikt kunnen worden voor motieven met de afmeting 36x24 inch. Horizontaal ophangen wordt vaker gedaan boven meubels, zoals een bank, kastje of dressoir. Vaak kan de ruimte boven een mooi meubel wat leeg aanvoelen, alsof er wat ontbreekt - en dan kan deze fotolijst van 36x34 inch de perfecte toevoeging zijn!

  Waarom verkopen we fotolijsten in inches?

  Waarom verkopen we fotolijsten in inches, als dit in ons deel van de wereld zo'n ongebruikelijk formaat is? Nou, omdat we graag willen dat zoveel mogelijk van onze klanten de fotolijst kunnen vinden waar ze naar zoeken. Natuurlijk kun je in veel gevallen een fotolijst in een wat groter formaat dan het motief dat je wilt inlijsten gebruiken, maar soms wil je gewoon de exacte fotolijstafmeting die je motief van 24x36 inch op een perfecte manier inlijst - en die vind je hier!

  Andere posterlijsten in inches

  Misschien zoek je niet alleen een fotolijst in 24x36 inch, maar heeft je motief een geheel andere afmeting in inches. Dan kunnen we je verblijden met het feit dat we verschillende fotolijstformaten in inches hebben. Bekijk ons assortiment en vind je favoriet tussen onze stijlvolle zwart-wit fotolijsten, neutrale, witte fotolijsten, elegante, gouden fotolijsten en prachtige, houten fotolijsten! Als je deze functie nog niet ontdekt hebt, kunnen we je aanraden om je zoekopdracht te filteren op het gewenste fotolijstformaat, of op "Toon alle afmetingen" klikken en van daaruit verdergaan.