Categorie

Fotolijsten 60x100 cm

(20)

Heb je een grote afbeelding en ben je op zoek naar de perfecte lijst ervoor? Neem dan een kijkje in ons assortiment hieronder en kies de lijst uit die het beste bij je past. Misschien past een zwarte lijst wel het beste bij je afbeelding? Of een witte? Misschien valt je oog op iets anders? Jij bepaalt.

We hebben een aantal 60x100 lijsten om uit te kiezen en ook als je een afbeelding van 100x60 hebt, dan zijn ze geschikt. Al onze lijsten kunnen namelijk ook liggend gebruikt worden.

Onthoud dat een grotere lijst alle aandacht krijgt in de kamer waarin je deze ophangt. Bedenk daarom goed waar je de lijst ophangt, zodat deze volledig tot zijn recht kan komen.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 20 producten
  Tonen 20 producten

  Lijsten 60x100 cm

  Ieder huis verdient onze prachtige lijsten in de maat 60x100 cm! Wij vinden dat lijsten in deze maat bij alles passen van foto's tot mooie krantenknipsels en meer. Het is simpelweg een maat die geschikt is voor de meeste dingen!

  Is het zo dat je hals over kop voor de maat 60x100 cm valt, maar geen afbeelding hebt in dezelfde maat? Dat geeft niet! Heb je een kleinere afbeelding dan kun je dat oplossen met een mooie achtergrond en is het een grotere afbeelding dan kun je deze in veel gevallen bijknippen.

  Is het zo dat je de perfecte afbeelding hebt in de perfecte maat die past bij een van onze lijsten in de maat hierboven? Dan kun je er gewoon voor gaan! Het wordt supermooi, dat kunnen we beloven!

  We weten dat veel van jullie ervan houden om zowel posters als lijsten in één keer bij ons te kopen en dat is natuurlijk een slimme manier om het probleem op te lossen. Wanneer je een mooie lijst ziet die je leuk vindt en een mooie afbeelding die in de lijst past dan heb je die perfecte combinatie en er gaat niets boven perfectie, toch?

  Vind je het moeilijk om inspiratie te vinden om je huis op te fleuren? Je bent daar niet alleen in! Dat je hier op onze site bent betekent echter dat je het goed hebt getroffen qua inspiratie, want hier dringen heerlijke lijsten en posters zich tegen elkaar op! En niet alleen onze lijsten van 60x100 cm zijn geweldig, want we hebben een lijst voor elke gelegenheid en elke afbeelding.

  Mis ons Magazine niet!

  Wil je tips over inrichting en meer tips over wat je kunt doen met je lijsten dan mag je ons Magazine waar we heel trots op zijn zeker niet missen. Hier verzamelen onze deskundige medewerkers hun beste adviezen en tips voor jouw muren. Wil je tips en ideeën dan ben je op de juiste plek als het gaat om lijsten, of het nu gaat om de maat 60x100 cm, of dat het een andere maat is, hier bij ons moet je wezen. Je zult zoveel mooie dingen vinden die je in je mandje kunt doen en kunt bestellen!

  Het feit dat deze lijst, van 60x100 cm, rechthoekig is spreekt veel mensen aan, maar voor diegenen die bijvoorbeeld meer van een vierkante lijst houden hebben we dat natuurlijk ook. Wij vinden het mooi om een posterwand op te breken met verschillende vormen want dat laat een meer dynamische indruk achter, Als alles er hetzelfde uitziet en niets eruit springt dan wordt het al snel een beetje saai.

  Grijp de kans om verschillende maten, verschillende vormen, verschillende kleuren en meer te kopen als het gaat om lijsten, want dat zal jouw inrichting naar nieuwe hoogten tillen, dat kunnen we garanderen!