Categorie

Fotolijsten - 18x24 inch (45,72x60,96 cm)

(36)

Onze lijsten die geschikt zijn voor afbeeldingen van 18x24 inch zijn geschikt voor grotere afbeeldingen in dat formaat. Ze zijn ook geschikt voor een collage. Misschien heb je een favoriete vakantiefoto die nog een passende lijst nodig heeft? Dan zijn deze lijsten perfect.

We hebben lijsten van dit formaat in een aantal verschillende varianten - zo kun jij altijd je favoriet vinden. Als je een afbeelding hebt van 24x18 inch dan zijn deze lijsten ook geschikt. Al onze lijsten kunnen namelijk ook liggend gebruikt worden.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 36 producten
  Je bespaart -11%

  Fotolijst BGA Modern Style Acrylglas Zwart 18x24 inches (45,72x60,96 cm)

  142 in stock online
  Manufacturer: Artlink
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51061959 in admin

  Smalle lijst met licht afgerond profiel

  €25.00 €27.95
  Tonen 36 producten

  Lijsten 18x24 inch

  Hier vind je onze fotolijsten van 18x24 inch, wat in Nederlandse maten overeenkomt met 45,72x60,96 cm. Ze zijn geschikt voor je grotere foto's die je thuis aan de muur wilt hebben. Je kiest zelf welke kleur en welk ontwerp van de lijst je wilt zodat het past bij jouw interieurstijl en huis.

  De 18x24 inch fotolijsten passen goed in elk huis. Foto's, posters en kunstwerken zijn eenvoudig in deze lijsten te monteren. Zonder enige problemen kun je deze eenvoudig aan de muur hangen. De lijsten hangen net zo goed op zichzelf als tussen andere ingelijste afbeeldingen. Je kunt je fotolijst gemakkelijk variëren. Probeer eens los te gaan door de afbeelding in de fotolijst te wisselen, zodat je het interieur snel een geheel nieuwe look kunt geven. Met ingelijste afbeeldingen kun je een kamer op een betaalbare en eenvoudige manier een heel nieuw leven geven. Als je een persoonlijker tintje wilt, kun je je eigen foto's gebruiken. Een goede poster die past bij het seizoen of de nieuwste trends is ook een goede tip. Als je je wilt onderscheiden van de massa, kan een uniek kunstwerk van een onbekende ontwerper precies zijn wat je nodig hebt.

  Fotolijsten van 18x24 inch doen het goed in alle kamers en omgevingen. Of je nu je appartement, je huis, je vakantiehuisje of je kantoor in wilt richten. De lijst is gemaakt van de beste kwaliteit materialen en kan jarenlang aan de muur blijven hangen. De lijst is tijdloos waardoor hij geschikt is voor alle soorten afbeeldingen van 18x24 inch. Op deze pagina kun je kiezen welke kleur en welk materiaal je voor je lijst wilt gebruiken. Je kunt ook de matheid van de lijst bepalen. Alles op basis van jouw eigen smaak en gevoel zodat jouw ingelijste afbeelding er precies zo uit gaat zien als jij dat wilt. Probeer het maar eens uit en hang de lijst los aan de muur of in combinatie met andere interieurdecoraties, het enige dat je beperkt is je eigen fantasie.