Categorie

Fotolijsten 13x17 cm

(16)

Heb je mooie, kleine afbeeldingen van 13x17 cm die je wilt inlijsten? Neem dan een kijkje hieronder in ons assortiment om te zien wat we te bieden hebben. Net als grote afbeeldingen verdienen ook kleinere afbeeldingen een mooie fotolijst - kies daarom een lijst die je afbeelding op de mooiste manier omlijst en benadrukt.

Heb je een afbeelding van 17x13 cm? Ook dan zijn onze lijsten perfect - al onze lijsten kunnen namelijk ook liggend gebruikt worden.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Inclusief steun
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Inclusief steun
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 16 producten
  Tonen 16 producten

  Lijsten 13x17 cm

  In ons assortiment fotolijsten 13x17 cm hebben we momenteel twee verschillende varianten te bieden (maar hou hier een oogje in het zeil, want we updaten en vernieuwen ons assortiment voortdurend). Onze fotolijsten 13x17cm behoren tot de Slim Matt productserie, die is gemaakt van hout.

  De afwerking van de lijst is mat, wat degelijk aanvoelt en ervoor zorgt dat het niet teveel opvalt ten opzichte van de rest van het interieur.

  Je kunt kiezen tussen de kleuren zwart of goud. Zwart is een klassieker die het bijzonder goed doet tegen een lichtere muur. De zwarte kleur wordt dan een mooi contrast met de achtergrond. Het past net zo goed bij kleurrijke als monochrome afbeeldingen.

  Een goudkleurige lijst geeft een iets luxere indruk en kan een eenvoudigere afbeelding naar voren laten komen of een afbeelding versterken die al in het oog springt.

  Onze fotolijsten 13x17 cm zijn voorzien van mat ontspiegeld glas. Hierdoor word je niet gestoord door licht dat weerkaatst in het glas waardoor de afbeelding moeilijk tot zijn recht komt.

  Ophangen of neerzetten?

  Weet je al waar je je nieuwe ingelijste afbeelding gaat plaatsen? Misschien ga je uit van de plaats en de rest (lijst en afbeelding) los je later wel op? Of het is precies het tegenovergestelde - je hebt je afbeelding, binnenkort heb je ook je lijst, maar je hebt geen idee waar je je nieuwe ingelijste afbeelding moet plaatsen! Geen probleem. Deze fotolijst is zo gemaakt dat hij zowel aan de muur kan worden gehangen als op een meubel kan worden geplaatst met behulp van de bijbehorende steun. Het is ook mogelijk om hem in zowel staande als liggende positie te monteren zodat dat je je ook geen zorgen hoeft te maken dat de lijst niet past als je op een dag besluit de afbeelding te wisselen. Met andere woorden je kunt je fotolijst de ene dag staand aan de muur laten hangen en de volgende dag liggend op een meubelstuk zetten.

  Misschien op een plank?

  Als je het nog steeds moeilijk vindt om een plaats voor je nieuwe ingelijste afbeelding te kiezen, kan een alternatief zijn om een lijstenplank te kopen. Op deze manier kunt je je ingelijste afbeeldingen gemakkelijk verwisselen en vervangen. Dit is een geweldig alternatief voor iedereen die het moeilijk vindt om de perfecte locatie voor zijn ingelijste afbeeldingen te vinden en die het definitieve gevoel van een spijker of schroef in de muur misschien wil vermijden. Uiteraard moet ook een plank worden bevestigd maar je kunt, zoals gezegd, zonder problemen vervangen wat erop staat.

  In ons assortiment vind je lijstplanken in verschillende kleuren, stijlen en maten. Kijk eens rond en bepaal wat het beste bij je nieuwe fotolijst past. Misschien wil je een zwarte lijst matchen met een zwarte plank? Of een contrast creëren met een witte lijst? Een goudkleurige lijst past net zo mooi bij een zwarte als een witte plank.

  Onze fotolijsten 13x17 cm passen ook heel goed in een zogenaamde posterwand. Hierbij combineer je lijsten in verschillende maten, stijlen en kleuren, en het is je eigen gevoel en smaak die het uiterlijk bepaalt. Als je wat inspiratie wilt, kijk dan eens naar onze gids .