Categorie

Fotolijsten 13x19,5 cm

(23)

Heb je een middelgrote lijst nodig, dan is het formaat 13x19,5 cm een hele goede keuze. Wij hebben verschillende soorten fotolijsten in verschillende uitvoeringen, zodat je makkelijk een model kunt vinden dat je mooi vindt en dat mooi in je huis staat. Of je nu op zoek bent naar een bruine lijst, een witte of misschien eentje in het zilver, in ons assortiment hieronder vind je het allemaal.

Wil je een lijst voor een afbeelding van 19,5x13 cm? Deze lijsten kunnen ook liggend gebruikt worden zodat ze ook geschikt zijn voor afbeeldingen van deze afmeting.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Inclusief steun
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Inclusief steun
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 23 producten
  Tonen 23 producten

  Fotolijsten 13x19,5 cm

  Hier vind je al onze mooie fotolijsten met de afmetingen 13x19,5 cm. De fotolijsten zijn perfect voor middelgrote foto's die je op je bureau wilt zetten of als onderdeel van een posterwand. Een fotolijst beschermt je foto en laat deze op de beste mogelijke manier naar voren komen. De kleur die je voor je fotolijst kiest, bepaalt hoe deze in de kamer past.

  Onze fotolijsten van 13x19,5 cm zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zilver - de kleuren die eigenlijk het gemakkelijkst passen bij je interieur. Zwart en wit passen goed bij elke kleur, maar zorg er wel voor dat je een zwarte achtergrond combineert met een witte fotolijst en andersom. Een zilveren fotolijst komt erg mooi uit in een kamer met zilveren decoraties. 

  De fotolijsten op deze specifieke pagina zijn verkrijgbaar in composiet en hout. Kies composiet voor een lichtgewicht fotolijst met een extra glad oppervlak en hout voor een natuurlijkere, ademende fotolijst.

  Tips voor als je een fotolijst kiest

  Ons assortiment met lijsten in 13x19.5 cm is, zoals eerder vermeld, verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, dus we hopen dat het je lukt om de lijst te vinden die je zoekt. Graag geven we je wat tips als je op zoek bent naar de perfecte fotolijst.

  Kijk eerst naar de afbeelding die je in wilt lijsten. Welke stijl heeft deze, welke kleuren zijn er? Wat voor effect wil je dat de fotolijst op de afbeelding heeft? Een fotolijst kan zowel de afbeelding accentueren als ermee samenvloeien. Bedenk dus of je wilt dat je ingelijste afbeelding een blikvanger wordt, of dat je een neutraal element wilt dat bij de rest van je inrichting past. Een witte fotolijst zal bijvoorbeeld niet de aandacht van het onderwerp afleiden, maar deze juist een bescheiden omlijsting geven, terwijl een robuuste zwarte lijst juist iets meer opvalt. Een fotolijst in goud of zilver geeft een gevoel van luxe. Kijk eens rond in ons assortiment met fotolijsten in 13x19.5 en vind de lijst die het beste bij jouw wensen past.

  Een andere belangrijke zaak voor het uiterlijk van de ingelijste afbeelding is, naast de kleur, de stijl van de fotolijst. We hebben fotolijsten die dun en discreet zijn, en fotolijsten die breed en elegant zijn. Welke heb je liever?

  De meeste van onze fotolijsten in dit formaat zijn voorzien van zowel steunpoten als muurbeugels. Op die manier kun je de plaatsing van je ingelijste afbeelding variëren door deze aan de muur te hangen of op een meubelstuk te plaatsen. Als je wilt kunnen wisselen, zorg er dan voor dat de fotolijst die je bestelt steunpoten heeft.

  Heb je vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze behulpzame klantenservice!