Categorie

Fotolijsten 22,7x50 cm

(42)

Hier vind je de perfecte lijsten voor je langgerekte afbeeldingen van 22,7x50 cm. We hebben ze in verschillende prijsklassen en verschillende stijlen - zo kun jij altijd een lijst vinden die perfect bij je interieur past. Een lijst is zowel een mooie toevoeging voor je afbeelding als voor je kamer, en dat zijn onze 22,7x50 cm lijsten ook.

Ben je op zoek naar een lijst voor een foto van 50x22,7 cm? Onze lijsten kunnen ook liggend gebruikt worden dus ze zijn ook geschikt voor horizontale afbeeldingen.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Inclusief steun
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Inclusief steun
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 42 producten
  Je bespaart -38%

  Fotolijst Gold Wood 22,7x50 cm

  18 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51029401 in admin

  In Scandinavië gemaakte houten lijst van hoge kwaliteit. De lijst is 22 mm breed

  €29.95 €47.95
  Tonen 42 producten

  Lijsten 22,7 * 50 cm

  Hier bij ons vind je de mooiste langwerpige fotolijsten voor de beste prijzen. In ons assortiment hebben wij een uitstekend aanbod aan lijsten die geschikt zijn voor afbeeldingen in de maat 50x22,7 cm. Deze lijsten hebben vele goede eigenschappen, waardoor ze de perfecte keuze zijn! Ze kunnen zowel voor een grotere foto van langwerpig formaat worden gebruikt als voor een aantal kleinere foto's die samen een mooie collage vormen. Beide alternatieven zijn ook uitstekend weg te geven als cadeau. Een langwerpige lijst is bovendien het perfecte inrichtingsdetail voor een trendy huis!

  Onze lijsten zijn zowel liggend als staand te gebruiken wat jou de mogelijkheid geeft om zelf te kiezen hoe je je foto's op wilt hangen. Bij ons vind je alleen maar stijlvolle lijsten van goede kwaliteit en we hopen dat je jouw favoriet in ons assortiment zult vinden. Een fotolijst van ons zal gegarandeerd mooi aan je muur hangen! Scrol verder en bekijk onze producten.

  Een aantal handige tips

  Wanneer je in gaat lijsten, is het bijna onvermijdelijk dat je kleine sporen in de vorm van vingerafdrukken achterlaat. Dat is misschien niet heel gevaarlijk, maar kan zeker irritant zijn wanneer je tijd hebt besteed aan die omlijsting precies te krijgen zoals je wilt. Je hebt gemeten, de muur gemarkeerd, de omlijsting opgehangen en...alles wat je ziet zijn die kliederige sporen!

  Om te voorkomen dat dit gebeurt, kun je handig gebruikmaken van een paar van deze dunne katoenen handschoenen. Die verhinderen vingerafdrukken of in het ergste geval kleine krasjes en andere sporen, zodat je wanneer je je omlijsting hebt opgehangen maar achterover hoeft te leunen en ervan kunt genieten in plaats van die poetsdoek tevoorschijn te moeten halen... De handschoenen, die je in ons assortiment vindt, zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn een betaalbare manier om onnodig werk te vermijden.

  Iets anders dat kan gebeuren wanneer je je omlijsting aan de muur hangt, is dat je toevallig de muur bekrast met de lijst. Ook hier hebben we een oplossing voor! Die oplossing heet frame bumpers, en dat zijn kleine zelfklevende beschermingen die je gemakkelijk aan de achterkant van de lijsten kunt bevestigen. Een verpakking bevat 20 frame bumpers, wat genoeg is voor 5 lijsten. Laat geen sporen meer achter – of dat nu aan de muren is of op je lijsten.