Categorie

Fotolijsten 20x25 cm

(158)

Ben je op zoek naar een lijst voor een afbeelding van 20x25 cm? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment hieronder. Wij hebben namelijk een breed aanbod met eenvoudige, stijlvolle, kleurrijke en kitscherige, maar ook "pompeuze" en coole lijsten. Er is voor ieder wat wils.

Onze fotolijsten van 20x25 cm zijn even mooi als je ze liggend gebruikt, dus een afbeelding van 25x20 cm komt even goed tot zijn recht als eentje van 20x25 cm.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Inclusief steun
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Inclusief steun
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 1 - 100 van 158 producten
  Tonen 1 - 100 van 158 producten

  Lijsten van 20x25 cm

  Hier vind je al onze fotolijsten in de maat 20x25 cm. Deze maten hebben een beeldverhouding van 4:5 en zijn zowel in staand als liggend formaat te gebruiken. We hopen dat je in ons brede assortiment iets zult vinden dat bij jou in de smaak valt. Ben je op zoek naar een mooie lijst in een trendy kleur of een elegante fotolijst van zwartgelakt hout? Wij hebben een grote verscheidenheid aan zowel kleuren, materialen als stijlen wat ervoor zorgt dat wij lijsten hebben voor ieder huis. Bij ons moet iedereen kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. 

  Perfecte maat voor persoonlijke posterwanden

  Onze fotolijsten in de maat 25x20 cm zijn perfect voor wie bijvoorbeeld een mooie posterwand wil creëren met foto's van verschillende formaten. Ze doen het evengoed wanneer ze alleen hangen of op een mooi kastje worden geplaatst want ze zijn niet te groot en niet te klein. Deze maat is perfect voor wie zijn favoriete foto's wil laten zien. Bekijk ons assortiment hierboven en wij garanderen je dat je de perfecte lijsten zult vinden voor jouw huis!

  Meer over posterwanden

  Op een posterwand kun je posterlijsten van verschillende maten en stijlen vrijuit combineren, en deze fotolijsten van 20x25 cm zullen daar mooi in passen. De omlijstingen creëren een eigen eenheid, in plaats van dat iedere omlijsting voor zich hangt.

  Er zijn natuurlijk geen regels die men moet volgen bij het maken van een posterwand – het belangrijkste is natuurlijk dat je er zelf tevreden mee bent en dat de muur eruitziet zoals jij wilt – maar er zijn een aantal zaken waar je aan kunt denken die het wat makkelijker maken.

  De eerste tip die we willen geven, is om te beginnen met het uiteenleggen van de omlijstingen die je wilt gaan gebruiken, op de grond of op een tafel. Op die manier kun je de lijsten makkelijk verplaatsen en uitproberen wat er het mooist uitziet.

  De volgende tip gaat over gebruikelijke principes waar je vanuit kunt gaan wanneer je jouw omlijstingen aan de posterwand hangt. Een mogelijkheid is om ze puur op gevoel op te hangen. Dan hoef je niet te meten, maar kun je je gevoel volgen en uitgaan van wat jij er mooi uit vindt zien. Wil je het allemaal wat meer gestructureerd, dan kun je je een vierkant of rechthoek voorstellen die rondom de alle omlijstingen gaat, en kun je uitgaan van een soort buitenste lijn die het kunstwerk bij elkaar houdt. Het is ook gebruikelijk dat men de afstand tussen de lijsten als uitgangspunt gebruikt – de buitenkanten van de lijsten kunnen dan op verschillende hoogtes en breedtes terechtkomen, maar de afstand ertussen blijft altijd hetzelfde. Dat geeft een vrijere uitstraling dan wanneer je je een lijst voorstelt die de omlijstingen bij elkaar houdt.