Categorie

Fotolijsten 6x9 cm

(2)

Niet alleen je grotere foto's verdienen mooie lijsten, maar het is ook minstens zo belangrijk dat je kleinere afbeeldingen een mooie versiering krijgen in de vorm van een mooie lijst. Wij hebben een aantal fotolijsten van 6x9 cm waar je uit kunt kiezen, die ook geschikt zijn voor foto's van 9x6 cm omdat ze ook in liggend formaat gebruikt kunnen worden.

Een kleine afbeelding in een kleine lijst van 6x9 cm valt meer op dan je misschien zou denken, maar bedenk wel goed waar je deze foto hangt zodat de lijst niet wegvalt tussen grotere lijsten.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Inclusief steun
Ophanging
Inclusief passe-partout
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Inclusief steun
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Prijs
  Tonen 2 producten
  Tonen 2 producten

  Fotolijsten 6x9 cm

  Zelfs je kleinste foto's en afbeeldingen verdienen het om benadrukt te worden en de aandacht te krijgen. Dat vinden wij in ieder geval wel, en daarom vind je in ons assortiment verschillende fotolijsten van 6x9 cm om uit te kiezen.

  Op dit moment hebben we fotolijsten van 6x9 cm in de kleuren zwart, goud en zilver (maar let op, ons assortiment wordt constant bijgewerkt!) Weet je niet zeker welke kleur lijst je wilt, of misschien weet je al dat je helemaal geen lijst wilt, dan kunnen we een magneetlijst aanbevelen. Daarin krijgt je afbeelding de onverdeelde aandacht en je hangt hem heel eenvoudig op elke magnetische ondergrond. Waarom vrolijk je je koelkast niet een beetje op, of hang je de lijst als een leuke herinnering op een magnetisch prikbord.

  Tips voor afbeeldingen

  Je vindt het misschien lastig om de juiste afbeelding te vinden voor zo'n kleine lijst? Wij denken andersom - een kleine lijst kun je juist gebruiken om te profiteren van de kleine prachtplaatjes die je anders nergens kunt neerzetten. De schoolfoto's van de kinderen zijn natuurlijk een klassieker - door de jaren heen zijn dat meerdere foto's en misschien kies je dan de kleinste maat om niet de hele kamer vol te zetten...

  Kleine afbeeldingen uit kranten of tijdschriften passen ook goed in een kleine lijst, zoals je favoriete citaat waar je iedere dag aan herinnerd wilt worden.

  Je kunt ook iets leuks doen met deze kleine lijsten. Je kunt ze samen één afbeelding laten vormen, zoals bijvoorbeeld een korte tekst. Zet in iedere lijst een letter en zet de lijstjes naast elkaar zodat je het woord kunt lezen. Een naam misschien?

  Als onderdeel van een posterwand

  Weet je wat een posterwand is? Je gebruikt dan lijsten met verschillende kleuren, stijlen en formaten en laat ze samen een mooie eenheid vormen, in plaats van iedere poster voor zich te laten spreken.

  Onze fotolijsten van 6x9 cm zijn hier heel geschikt voor. Een tip, gebruik ze samen met andere kleine lijsten. Als je te grote lijsten gebruikt dan voelen de kleine lijstjes een beetje als de vreemde eend in de bijt.

  Een posterwand kan bestaan uit staande en liggende beelden - alles om een levendige indruk te geven. Experimenteer om te zien wat mooi staat. Als je tips zoekt of inspiratie over hoe je een posterwand opbouwt, dan kun je die vinden in onze gids.

  Hangen of neerzetten?

  Als je de lijst voor je afbeelding hebt gevonden, moet je bepalen waar je hem wilt plaatsen. Ga je hem ophangen of zet je hem op een meubelstuk?

  Onze fotolijsten van 6x9 cm zijn zo gemaakt dat je ze zowel kunt ophangen als neerzetten, dus wil je op een gegeven moment wat anders dan is dat geen probleem. Aangezien ze klein en licht zijn kun je ze - als je ze wilt ophangen - prima gebruiken in combinatie met onze zelfklevende haken. Deze werken op alle soorten wanden en worden geleverd met gebruiksaanwijzing.