Categorie

Fotolijsten 80x80 cm

(14)

Ben je op zoek naar een hele grote vierkante lijst? Bekijk dan hieronder ons assortiment met 80x80 lijsten. We hebben meerdere verschillende lijsten van deze afmeting.

Nadat je hebt besloten welke afmeting je nodig hebt, hoef je alleen nog maar te bedenken welke kleur, materiaal en type glas je wilt in je lijst, en of je lijst mat, hoogglanzend of glanzend moet zijn.

Een lijst van deze afmeting zal echt een toevoeging zijn aan je kamer. Denk daarom goed na voordat je een lijst kiest, zodat deze zowel de afbeelding als de kamer op de beste manier benadrukt.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Inclusief passe-partout
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Inclusief passe-partout
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 14 producten
  -20%
  Galleri 1 Fotolijst Mora Premium Acrylglas Zwart 80x80 cm

  Fotolijst Mora Premium Acrylglas Zwart 80x80 cm

  41 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51070334 in admin

  Breedte van de lijst: 57 mm / Diepte van de lijst:: 34 mm

  €199.95 €249.95
  Tonen 14 producten

  Posterlijsten 80x80 cm

  Welkom in onze categorie met lijsten van het formaat 80x80 cm! Hier hebben we grote vierkante posterlijsten verzameld in verschillende mooie kleuren. Wat denk je bijvoorbeeld van het inlijsten van je favoriete herinnering van Instagram in een natuurlijke houten lijst of in een stijlvolle zwarte lijst? Dit mooie model kan evengoed alleen worden opgehangen als gecombineerd worden met andere vierkante varianten. Je kunt bijvoorbeeld een grootse muur creëren door 4 soortgelijke lijsten een groter vierkant te laten vormen.

  Behoor je tot de groep interieurgeïnteresseerden die graag speelt met geometrische vormen? Dan weet je misschien dat het mogelijk is om écht mooie muren te creëren met vierkante posterlijsten. Onze lijsten met de afmetingen 80x80 cm zijn ideaal voor bijvoorbeeld Instagramfoto's die het aankunnen om vergroot te worden. Ze zijn ook mooi met geometrische afbeeldingen. Waarom zou je niet eens een groot werk creëren dat bestaat uit een opgedeelde afbeelding in 4 of 6 stuks soortgelijke lijsten die je samenvoegt tot een symmetrische posterwand?

  Kies uit veel verschillende kleuren

  Zoals met de meeste van onze posterlijsten kun je ook een lijst in de maat 80x80 cm in veel verschillende kleuren en materialen vinden. Hie in deze categorie vind je een aantal van onze populairste varianten gemaakt van hout. De witte lijsten geven een donkere "zware" muur een facelift of smelten mooi in met een wit behang. De zwarte, die het populairst zijn onder onze klanten, passen in de meeste interieurs. Wil je graag een natuurlijk gevoel creëren dan kun je voor een houtkleurige lijst kiezen. Het geheel wordt extra mooi wanneer je de houten lijst matcht met meubels of andere inrichtingsdetails in dezelfde houtsoort. 

  Naast de opties in deze categorie kun je ons natuurlijk ook een op maat bestelde lijst laten vervaardigen in hetzelfde formaat – precies zoals jij deze wilt hebben! In onze categorie met lijsten die worden gemaakt aan de hand van jouw aangegeven afmetingen vind je een boel verschillende materialen en kleuren om uit te kiezen.

  Heb je vragen of specifieke wensen? Twijfel niet om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice! Wij willen vooral dat jij als klant goed wordt bijgestaan en tevreden bent met je aankoop.