Categorie

Fotolijsten 18x27 cm

(11)

Een prachtige lijst benadrukt je afbeelding en wordt een stijlvol interieurdetail aan de muur. Hier vind je ons assortiment mooie fotolijsten die geschikt zijn voor al je afbeeldingen van 18x27 cm.

Je kunt deze wissellijsten ook gebruiken voor motieven van 27x18 cm – al onze lijsten kunnen zowel in portret als landschap worden gebruikt.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Inclusief steun
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Inclusief steun
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 11 producten
  -56%
  BGA Nordic Fotolijst New Lifestyle Zwart 18x27 cm

  Fotolijst New Lifestyle Zwart 18x27 cm

  590 in stock online
  Manufacturer: BGA Nordic
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51060835 in admin

  Onze meest populaire lijst in modern glanzend design. Slechts 9 mm breed

  €6.95 €15.95
  Tonen 11 producten

  FOTOLIJSTEN 18X27 CM

  Heb je een mooie afbeelding in de maat 18x27 cm? Dan hebben wij de fotolijst voor jou! In deze categorie vind je ons assortiment fotolijsten die geschikt zijn voor motieven in dit formaat. De achterkant van de lijsten zijn voorzien van handige wandbevestiging waarmee je de lijsten zowel in portret- als landschapspositie kunt ophangen. Deze lijsten kun je dus ook gebruiken voor afbeeldingen met de afmetingen 27x18 cm!

  Met een mooie lijst ziet je foto, schilderij of poster er completer uit. De fotolijst zelf vormt een stijlvol interieurdetail die - naast het aanvullen van je afbeelding – perfect aansluit bij de rest van je interieur. Misschien heb je je huis in een bepaalde kleurstelling ingericht? Dan is het een goed idee om een fotolijst te kiezen in een kleur die past bij de rest van de kleuren.

  Als je je huis wilt veranderen, maar als je afbeeldingen hebt waar je gek op bent en deze niet wilt vervangen, kun je alleen de fotolijst vervangen. Op deze manier kun je toch het gevoel in de kamer aanpassen. Als je bijvoorbeeld een glanzende wissellijst vervangt door een lijst in onbehandeld hout, wordt de uitstraling van het schilderij onmiddellijk Boheems. Breed of smal profiel, lichte of donkere kleur? Er zijn vele lijsten met verschillende karakters die op verschillende manieren bij je afbeelding passen en die allemaal zorgen voor een andere uitstraling.

   

  MAAK EEN MOOIE FOTOWAND

  Een grote fotowand geeft je de mogelijkheid om je afbeeldingen op een creatieve manier te plaatsen en door verschillende schilderijen bij elkaar te verzamelen, kun je een unieke en persoonlijke sfeer in huis creëren. Als je een duidelijk thema kiest, dan vormen de foto's in de fotowand een mooi bijpassend geheel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een specifiek kleurenthema of voor motieven en afbeeldingen uit dezelfde categorie posters.

  Het formaat 18x27 cm is een iets kleiner formaat dat gemakkelijk kan worden gecombineerd met fotolijsten in andere maten - zowel kleinere lijsten als aanzienlijk grotere wissellijsten. Een combinatie van fotolijsten in verschillende formaten en met verschillende soorten motieven geeft een originele en persoonlijke expressie. Hier vind je meer tips en trucs voor het maken van een unieke fotowand.

  PASSE-PARTOUT VOOR EEN LUCHTIGE UITSTRALING

  Het is altijd een goed idee om je fotolijst aan te vullen met een elegant passe-partout – of je nu kiest voor een klassieke witte variant of een model met een andere kleur. Een passe-partout beschermt je afbeelding door direct contact met het glas te beperken en geeft je onderwerp een exclusieve en luchtige omlijsting.

  Kun je geen passe-partout vinden in de maat die je zoekt? Geen probleem! Je kunt je passe-partout eenvoudig en gemakkelijk in de door jou gewenste maat bestellen.