Categorie

Fotolijsten 100x140 cm

(9)

Heb je een favoriete afbeelding die een hele grote lijst nodig heeft? Dan ben je op de juiste plek! Onze lijsten van 100x140 cm zijn perfect voor al je grootste afbeeldingen en ze zijn er in verschillende uitvoeringen en stijlen.

Met een fotolijst of posterlijst in deze afmeting, wordt je afbeelding nóg mooier. Deze zal alle aandacht opeisen in je kamer, dus denk daaraan wanneer je zowel de lijst als de afbeelding kiest.

Onze lijsten in de afmeting 100x140 cm kunnen ook liggend gebruikt worden, wat inhoudt dat ze ook geschikt zijn voor afbeeldingen van 140x100 cm.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 9 producten
  Tonen 9 producten

  Fotolijsten 100x140 cm

  Heb je moeite met het vinden van de perfecte grote rechthoekige fotolijst? Bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. We hebben voor elk wat wils. In deze categorie hebben we al onze fotolijsten in de maat 100x140 cm verzameld. Deze fotolijsten zijn perfect voor al je grotere kunstwerken en foto's. Een grote stijlvolle ingelijste afbeelding is de perfecte interieurdecoratie voor een kale saaie wand. Bekijk ons assortiment en vind de juiste lijst voor jou!

  Het vinden van een goede lijst in een groter formaat kan moeilijk zijn. Daarom hebben we er bij BGA voor gekozen om lijsten in verschillende grotere formaten in ons assortiment op te nemen, in de hoop dat het voor onze klanten gemakkelijker wordt om grote fotolijstente vinden.In deze categorie vind je fotolijsten in de afmeting 100x140 cm. Deze fotolijsten zijn ideaal voor diegenen die een grote foto of kunstwerk willen inlijsten. Daarnaast kan een lijst van dit formaat gecombineerd worden met een stijlvolle passe-partout voor een extra stijlvolle uitstraling. Je kunt ze bij ons op maat bestellen. Met een passe-partout geef je je foto een extra boost omdat er nóg meer focus op de foto komt.

  Geschikt voor zowel liggend als staand formaat

  Onze fotolijsten van 140 x 100 cm kunnen zowel liggend als staand worden gebruikt en zijn daarom geschikt voor zowel horizontale als verticale afbeeldingen. Hoe je je lijst wilt gebruiken, hangt natuurlijk af van de afbeeldingen die je wilt inlijsten. Of je nu op zoek bent naar een lijst met een eenvoudig ontwerp of een meer pompeuze fotolijst, we hopen we dat je bij ons kunt vinden wat je zoekt. In ons assortiment hebben we fotolijsten in verschillende modellen en stijlen om al onze klanten blij te kunnen maken. In deze specifieke categorie vind je hele mooie fotolijsten die ideaal zijn voor je grotere foto's en kunstwerken. Bekijk ons assortiment en vind vandaag nog de perfecte lijst voor jouw interieur!

  Waarom een fotolijst?

  Met een lijst worden je afbeeldingen iets "eleganter" dan wanneer je ze zonder lijst ophangt, het ziet er gewoon een beetje luxueuzer en gezelliger uit. Natuurlijk kan het leuk en mooi zijn met foto's zonder lijst op de muur, maar meestal komt de foto beter uit als deze een fotolijst krijgt. Zeker als het gaat om de extreem grote fotolijsten van 100x140 cm.

  Als je foto's neer wilt zetten, dan heb je altijd een lijst nodig, anders gaat het niet. Uiteraard hebben we ook zulke fotolijsten, zodat iedereen die een staande foto of een ander soort afbeelding wil, zo'n fotolijst kan kopen.

  Een fotolijst geeft snel en veel effect

  Het duurt niet lang om een foto in te lijsten en op te hangen, maar wat een enorm verschil kan een geschikte lijst maken voor een muur (en een hele kamer)! Alleen al één lijst in bijvoorbeeld 100x140 cm, maakt een behoorlijk verschil. Als er meer dan één is, wordt het natuurlijk nóg meer en nóg leuker!

  Het is leuk om het huis een beetje op te frissen door gewoon een extra foto in een mooie fotolijst op te hangen of een nieuwe kamerplant te kopen, vaak is meer niet nodig. In plaats van te renoveren, kun je altijd eerst op kleinere schaal iets uitproberen. Verrassend genoeg zijn een paar mooie lijsten vaak voldoende, ongeacht de grootte!