Categorie

Fotolijsten 35x100 cm

(22)

Ben je op zoek naar een geschikte lijst voor een grote panoramafoto in de afmeting 35x100 cm? Wij hebben een aantal lijsten in deze afmeting om uit te kiezen. Al onze fotolijsten kunnen gebruikt worden in liggend formaat, dus als je foto 100x35 cm is, zullen deze lijsten ook passen.

Je kunt uit meerdere verschillende uitvoeringen kiezen - zo kun je altijd precies de juiste lijst voor je foto vinden. Bekijk snel hieronder wat we allemaal te bieden hebben en kies de juiste lijst voor jouw afbeelding.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 22 producten
  Tonen 22 producten

  Lijsten 35x100 cm

  Heb je een panoramafoto in een groter formaat, die je graag in wilt lijsten? Een foto van een breed strand, een oneindige golvende zee of misschien een sterrenhemel waar geen einde aan komt? Maar vind je het lastig om een geschikte lijst te vinden? Hier bij ons vind je een aantal fotolijsten van 35x100 cm om uit te kiezen, die perfect zijn voor grotere panoramafoto's.

  Liggend of staand?

  Als je aan panoramafoto's denkt, dan denk je vaak aan een afbeelding in een liggend formaat, maar er zijn natuurlijk ook afbeeldingen met deze afmeting in staand formaat. Denk bijvoorbeeld maar aan de Eiffeltoren, een giraffe met zijn lange nek of gewoon een staand persoon waarbij je niet een boel extra ruimte eromheen wilt hebben.

  Daarom zijn onze fotolijsten 35x100 cm gemaakt zodat jij kunt kiezen of je ze in liggend of staand formaat wilt gebruiken.

  Op die manier kun je makkelijk variëren met je fotolijst van 35x100 cm. De ene dag kun je deze staand ophangen aan de muur met een een foto van een hoge berg erin; de volgende dag kun je de lijst hangend gebruiken met een foto van een breed zandstrand.

  Een tip voor zowel het inlijsten als het ophangen van je nieuwe omlijsting, is om het glas te beschermen tegen vervelende vingerafdrukken en kleine krassen. Dit kun je eenvoudig doen met behulp van een paar dunne katoenen handschoenen. Onze katoenen handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en het is een gemakkelijke en betaalbare manier om je omlijsting te beschermen.

  Welke kleur?

  Onze fotolijsten 35x100 cm zijn verkrijgbaar in meerdere klassieke kleuren, van natuurlijk hout tot glamoureus goud.

  Met een witte lijst krijgt de afbeelding de aandacht die deze verdient, omdat de witte kleur niet te nadrukkelijk aanwezig is en niet de aandacht van de afbeelding weg zal houden.

  Een zwarte lijst valt meer op dan een witte, wat een manier kan zijn om je omlijsting meer aandacht te geven. Deze lijst is net zo geschikt voor een zwart-wit afbeelding als voor kleurrijke afbeeldingen.

  Door je afbeeldingen in te lijsten in een goudkleurige lijst geef je je foto's een extra lift, en het is een gemakkelijke manier om een beetje luxe in huis te halen.

  Onze zilverkleurige fotolijsten zijn net zo geschikt voor een hypermodern interieur dat de nieuwste interieurtrends volgt, als een klassiek en tijdloos interieur. Met zilver kan het nooit mis gaan.

  Maar wie heeft er gezegd dat je moet kiezen? Je kunt altijd meerdere fotolijsten in verschillende kleuren en maten kopen.

  Misschien een posterwand?

  Als je meerdere afbeeldingen hebt in verschillende formaten die je graag in wilt lijsten en ophangen, dan kan een posterwand een leuk idee zijn. Een posterwand is wanneer je gebruik maakt van lijsten van verschillende maten, kleuren en stijlen en om ze samen een mooi geheel te laten vormen in plaats van ze voor zichzelf te laten spreken.

  Onze fotolijsten van 35x100 cm zijn ideaal voor een posterwand, omdat het formaat een beetje zal breken met de overige lijsten. Combineer met vierkante en rechthoekige lijsten voor een interessant effect.

  Het is gebruikelijk dat er bij een posterwand gebruik wordt gemaakt van zowel staande als liggende omlijstingen - alles om een levendige indruk te creëren. Het beste uit om gewoon uit te proberen en te zien wat er mooi uitziet. In onze gids vind je veel tips en ideeën voor het maken van een posterwand.