Categorie

Fotolijsten 80x120 cm

(10)

Hieronder vind je lijsten met grote afmetingen. Deze zijn geschikt voor alle grote foto's en voor collages met kleinere foto's. Dit is een fotolijst die heel erg zal opvallen, dus denk daaraan wanneer je deze een plekje geeft.

Je kunt de lijst ook liggend gebruiken - deze is dus ook geschikt voor afbeeldingen van 120x80 cm. Neem een kijkje in ons assortiment en kies de stijl die bij jouw interieur past.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 10 producten
  Tonen 10 producten

  Fotolijst 80x120 cm

  Een grote afbeelding vereist een robuuste lijst die zowel beschermt als accentueert. Hier vind je onze afgewerkte fotolijsten van 80x120 cm - een formaat dat het extra goed doet op een brede muur. De kant en klare varianten hebben stijlvolle profielen, zijn gemaakt van hout en zijn verkrijgbaar in enkele van onze meest populaire kleuren. We hebben bijvoorbeeld witte, zwarte en houtkleurige modellen.

  Ben je op zoek naar een bijzonder design in 80x120 die je hier niet kunt vinden? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij onze categorie op maat gemaakte lijsten, waar we veel verschillende varianten hebben die we in onze eigen lijstenwerkplaats vervaardigen. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice. We streven er altijd naar om jou als klant persoonlijke service te bieden en ervoor te zorgen dat je écht tevreden bent met je aankoop.

  Heb je een foto in 80x120 cm die ingelijst moet worden? Of wil je graag zo'n lijst kopen, maar mis je een specifieke afbeelding? We beginnen met de eerste situatie. Natuurlijk trekt een grote lijst meer aandacht dan een kleine, dus het is erg belangrijk dat de kamer, de fotolijst en de afbeelding goed op elkaar aansluiten. Deze balans is eigenlijk heel makkelijk te bereiken. In de eerste plaats moet het onderwerp passen bij de fotolijst. Je kunt bijvoorbeeld een opvallende kleur in de afbeelding kiezen die je terug laat komen in de lijst, zodat het een mooi geheel wordt. Een zwart-wit motief is het gemakkelijkst te matchen, je kunt het beste een donkere lijst kiezen voor een foto met een lichte achtergrond en andersom.

  Daarnaast moet de ingelijste afbeelding passen bij de rest van het interieur en dan in de eerste plaats de muur. Een muur met veel patronen of een donkere en "zware" muur wordt direct mooier als je deze versiert met een lichte en luchtige afbeelding. Een witte of lichte muur zonder franjes wordt spannender met een mooie ingelijste afbeelding en je krijgt daardoor een resultaat waarbij de afbeelding de meeste aandacht trekt.

  Dan komen we bij de tweede situatie: je wilt je muur met een grote lijst versieren, maar weet niet wat je voor afbeelding moet kiezen. Als je een voor jou belangrijke foto in digitaal formaat hebt is het vaak mogelijk om deze zoveel te vergroten dat deze in een lijst van 80x120 cm past. Neem graag contact met ons op en we vertellen je meer! Een andere optie is om een collage van meerdere afbeeldingen te maken op een mooie achtergrond. Als je het extra makkelijk wilt maken, kun je gewoon een mooie stof of een vel papier als motief gebruiken. Vervolgens pak je de achterkant van de lijst in met de stof of het papier en bevestig je het achterop met bijvoorbeeld lijm of tape. Het resultaat is te vergelijken met een accentmuur, met het verschil dat de afbeelding uiteraard kleiner en veel makkelijker te vervangen is dan een behang.