Categorie

Fotolijsten 4x10 inches

(8)

Hier hebben we al onze lijsten verzameld die passen bij motieven van 4x10 inch. De fotolijsten kunnen zowel in verticale als horizontale posities worden gemonteerd, waardoor ze ook ideaal zijn voor afbeeldingen van 10x4 inch.

Je kunt zelf kiezen hoe je je lijst wilt gebruiken – hangend aan de muur, op een elegante fotoplank of op een ladekast, leunend tegen de muur!

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 8 producten
  -50%
  Galleri 1 Fotolijst Edsbyn Wit 4x10 inches (10,16x25,4 cm)

  Fotolijst Edsbyn Wit 4x10 inches (10,16x25,4 cm)

  15 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51057405 in admin

  13 mm breed houten frame van hoge kwaliteit - gemaakt in Zweden

  €9.95 €19.95
  Tonen 8 producten

  FOTOLIJSTEN 4X10 INCHES (10,16X25,4 CM)

  Hier vind je ons aanbod fotolijsten die geschikt zijn voor afbeeldingen van 4x10 inches. Het is een langwerpig formaat dat perfect is om aan de muur te hangen of op de boekenplank te zetten. Het toevoegen van kunst en foto's is een eenvoudige en betaalbare manier om elke kamer te vernieuwen en op te fleuren. Het is ook een perfecte manier om je persoonlijke stijl en de rest van je interieur te benadrukken. Bekijk ons assortiment om de fotolijst te vinden die het beste bij jouw foto's en kunstwerken past!

  Langwerpige schilderijen zijn erg mooi en de unieke vorm trekt de aandacht. Daarom is het een uitstekende keuze wanneer je een afbeelding hebt die je op wilt laten vallen. Vind je het moeilijk om te weten wat voor soort motief in je lijst past? Dan ben je niet de enige. Lange smalle onderwerpen zijn soms wat moeilijker te vinden - maar als je eenmaal een langwerpige afbeelding in handen hebt, is het zeer zeker de moeite waard! Een passend motief hoeft niet altijd een mooie poster te zijn. Het kan ook een krantenknipsel, een zelfgeschilderde schets, een borduurwerk of een collage van verschillende kleinere foto's zijn die je naast elkaar hebt gezet - om maar een paar voorbeelden te noemen.

  HANG JE FOTOLIJST VERTICAAL OF HORIZONTAAL OP

  Heb je een kleinere panoramische afbeelding die je wilt inlijsten? Deze lijsten kunnen zowel staand als liggend worden gebruikt, zodat ze net zo goed passen bij foto's en afbeeldingen van 10x4 inches. Panorama is een groothoekbeeldformaat dat vaak wordt gebruikt voor foto's van prachtige landschappen met brede watervallen of bergen, maar ook voor foto's van grote steden met grote gebouwen. De brede beeldverhouding geeft een opvallend resultaat. Ook als de afbeelding zelf iets kleiner is.

  Of je er nu voor kiest om je fotolijst in portret- of landschapspositie te gebruiken, het is superleuk om meerdere lijsten naast elkaar te hangen – meerdere varianten in hetzelfde formaat of samen met wissellijsten in andere vormen en ontwerpen. Door verschillende lijsten te combineren in een grotere fotowand, creëer je ruimte om al je mooiste motieven te benadrukken.