Categorie

Fotolijsten 82x112 cm

(5)

Veel motieven hebben ruimte nodig om goed op zijn plek te vallen. Hiervoor heb je een grote lijst nodig, zoals deze rechthoekige lijsten voor motieven van 82x112 cm. Misschien heb je een dierbare zeekaart waar je moeite hebt gehad om een lijst voor te vinden? Dan zijn deze lijsten perfect!

Een groot schilderij is een effectieve interieurdetail is een effectieve interieurdetail. Je kan natuurlijk welke motieven inlijsten dan ook die beter passen in groot formaat. Laat jouw afbeelding de gehele lijst vullen, of voeg er een passe-partout aan toe voor een luchtig en exclusief gevoel.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 5 producten
  -43%
  Artlink Fotolijst Amanda Box Acrylglas Wit 82x112 cm

  Fotolijst Amanda Box Acrylglas Wit 82x112 cm

  8 in stock online
  Manufacturer: Artlink
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51055081 in admin

  30 mm diepe boxfotolijst. Spacer voor het inlijsten van een object is inbegrepen

  €159.95 €279.95
  Tonen 5 producten

  Fotolijst 82x112 cm

  Zoek jij een hele grote fotolijst? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. In deze categorie vind je namelijk wat van onze grotere rechthoekige vormen. Deze lijst passen namelijk foto’s met maten tot 82x112 cm.

  Een groot stijlvol schilderij is de perfecte interieurdetail voor jouw woonkamer of slaapkamer. Lijst jouw favoriete foto in met een stijlvolle passe-partout of creëer een unieke fotocollage met foto’s van jouw favoriete momenten.

  Zeekaart inlijsten

  Heb jij een mooie zeekaart die jou dierbare herinneringen geeft? Dan is het perfect om de zeekaart in te lijsten en op te hangen op een prachtige plek in jouw huis waar zowel jij en jouw gasten ervan kunnen genieten! Een ingelijste zeekaart is een prachtig en persoonlijk interieurdetail die niet alleen herinneringen bij jou opbrengt, maar ook nieuwsgierigheid bij jouw gasten.

  Het kan moeilijk zijn om een lijst te vinden die past bij jouw zeekaart, maar nu hoef je niet meer te zoeken. Onze rechthoekige lijsten van 112x82 cm zijn namelijk perfect voor dit gebruik.

  Grote momenten - grote lijsten

  Er zijn momenten in het leven die extra dierbaar zijn, misschien is het een bruiloft of een spannende reis? Als deze momenten vastgelegd zijn met een camera zijn de gemaakte foto’s een perfect motief die passen bij een grote lijst. Vrolijke herinneringen die je wil laten zien – en zelf van genieten - kunnen met voordeel een plek nemen in een grote lijst van 82x112 cm.

  Een of meerdere grote lijsten?

  Een lijst zo groot als 82x112 cm past uitstekend alleen op de wand. Maar misschien heb je meerdere motieven die je naast elkaar wil zetten, past dat op de muur? Zolang je een goede ruimte hebt op jouw wand, waar je bijvoorbeeld twee grote lijsten kan ophangen met genoeg ruimte ertussen, dan kan het erg stijlvol en effectief zijn met meerdere grote lijsten! Vooral is het prachtig als de motieven elkaar voltooien of harmoniseren.

  112x82 cm - lijst in liggend of staand formaat

  Onze lijsten in de maat 112x82 cm kan je zowel in liggend als staand formaat gebruiken. Het past perfect als som decoratie op een lege wand, maar kan ook op een kast of dressoir geplaatst worden.

  Durf te mixen en opnieuw te beginnen

  Het is makkelijk om dezelfde kleuren en soorten te kiezen voor jouw lijsten. Iets wat wij vaak aanraden aan onze klanten is om niet altijd hetzelfde te gebruiken – durf te mixen! Op dezelfde manier dat je niet alle motieven in dezelfde lijsten hebt, kan je door kleuren en stijlen te mixen de lijsten een deel van jouw interieurstijl maken en meer ruimte laten nemen. Natuurlijk is het focus op het motief, maar laat de lijst een deel zijn van het geheel!