Categorie

Fotolijsten 15x23 cm

(31)

Onze 15x23 cm lijsten zijn er in veel mooie stijlen - zo kun je altijd een lijst vinden die mooi bij je afbeelding past. Kies uit een romantische stijl, stijlvol en modern, klassiek of luxueus. Jij bepaalt. Neem een kijkje hieronder en kies je favorieten uit ons assortiment.

Heb je een afbeelding van 23x15 cm dan is dat geen probleem, al onze lijsten kunnen namelijk ook liggend gebruikt worden.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Inclusief steun
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Inclusief steun
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 31 producten
  Tonen 31 producten

  Lijsten 15x23 cm

  In ons assortiment fotolijsten 15x23 cm heb je de keuze uit lijsten in verschillende kleuren en stijlen. Of je nu een klassieke lijst met een eenvoudige houten rand wilt, of een luxe goudkleurige lijst met brede en sierlijke randen, wij denken dat je hier de lijst kunt vinden die je zoekt.

  Heb je er weleens aan gedacht wat een groot verschil het uiterlijk en de stijl van de lijst maakt voor de afbeelding? Probeer het eens! Aan de ene kant kun je kijken naar de breedte van de rand; onze lijsten in dit formaat hebben een randbreedte van 5 tot 57 mm. Je kunt je zeker voorstellen hoe verschillend die lijsten eruit zien!

  Aan de andere kant kun je je afvragen of je op zoek bent naar een frame met matte of glanzende afwerking. Onze glanzende lijsten zijn verkrijgbaar in goud en zilver. Heb je liever een matte lijst, dan heb je nog meer keuzevrijheid en kun je kiezen uit lijsten in alle kleuren namelijk zwart, wit, bruin, hout, goud en zilver.

  Deze kleine lijsten kun je heel mooi met meerdere bij elkaar hangen. Waarom maak je het niet een beetje speels en combineer je lijsten in verschillende kleuren en stijlen? Dat kan heel veel effect geven.

  Neerzetten of ophangen?

  Vind je het moeilijk om te beslissen waar je je nieuwe ingelijste afbeelding wilt ophangen? Of wil je hem überhaupt wel ophangen? Misschien wil je hem in plaats daarvan op een meubelstuk zetten? Meerdere van onze fotolijsten 15x23 cm zijn voorzien van zogenaamde steunen. Hiermee kun je zelf kiezen of je de ingelijste afbeelding wilt ophangen of neerzetten. Met andere woorden, wanneer je zo een lijst koopt hoef je nu nog niet te beslissen of je de ingelijste afbeelding wilt laten staan of laten hangen, omdat het op elk moment gemakkelijk te veranderen is.

  Een trucje voor onderweg

  Je kent het misschien wel, dat je veel tijd hebt besteed aan het vinden van de perfecte afbeelding, de perfecte lijst en de perfecte plaats. Je monteert de afbeelding en meet de perfecte hoogte van de muur. Eenmaal op zijn plaats zie je dat de ingelijste afbeelding vol zit met vingerafdrukken en vlekken. Niet in het minst aan de binnenkant van het glas! We hebben die fout waarschijnlijk allemaal weleens gemaakt en zijn toen boos op onszelf geworden omdat we onze handen niet zorgvuldiger wasten voordat we aan ons project begonnen. Maar de waarheid is dat ook als we ons wassen we vaak toch nog wat vet op onze vingers hebben dat dan op het glas en de lijst van de ingelijste afbeelding terechtkomt.

  Een zeer gemakkelijke manier om dit te omzeilen is door simpelweg niet met je vingertoppen aan de ingelijste afbeelding te zitten! Nee, dit is geen hogere wiskunde; de oplossing is aanzienlijk eenvoudiger dan dat.

  In ons assortiment vind je niet alleen je toekomstige fotolijst, maar ook dingen die handig zijn als je met je lijst aan de gang gaat - zoals deze dunne katoenen handschoenen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten (XS-XXL) voor iedereen zodat niemand zich bezig hoeft te houden met het wegpoetsen van afdrukken op z'n nieuwe kunstwerk. Met behulp van katoenen handschoenen voorkom je het ontstaan van vingerafdrukken of - erger nog - kleine krasjes.