Categorie

Fotolijsten 25x35 cm

(60)

Heb je een 25x35 cm lijst nodig, dan ben je op de juiste plek – wij bieden een breed assortiment aan met lijsten van deze afmeting. Ongeacht of je op zoek bent naar een opvallende lijst of juist een eenvoudig exemplaar, je vindt het bij ons.

Als je een afbeelding van 35x25 cm hebt is dat geen probleem - al onze lijsten kunnen ook liggend gebruikt worden.

Neem een kijkje in ons assortiment hieronder om jouw favoriet te kiezen.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Inclusief steun
Houtsoort
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Inclusief steun
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Sponningdiepte (binnendiepte)
   [mm]
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 60 producten
  Tonen 60 producten

  Lijst 25x35 cm

  Als je op zoek bent naar een fotolijst van 25x35 cm, zul je de keuzes die je hier in ons assortiment vindt zeker waarderen! Deze lijsten zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren!

  Misschien ben je op zoek naar een klassieke lijst in sober zwart, tijdloos wit of glanzend goud? Of wil je los gaan en je muur decoreren met een roze of paarse lijst? Wil je helemaal geen kleur, maar gewoon een natuurlijke houtkleur? Onze fotolijsten 25x35 cm zijn verkrijgbaar in zwart, wit, bruin, goud, zilver, hout, paars, blauw en roze, dus we hopen dat je een lijst vindt die past bij jouw smaak en jouw wensen. Door de vele kleuropties past deze lijst zowel in een elegante woonkamer als in een speelse kinderkamer.

  Naast het kiezen van de kleur van de lijst, kun je ook kiezen voor een matte of glanzende afwerking van je fotolijst. Onze matte lijsten zijn verkrijgbaar in al onze kleuren. Als je een glanzende lijst wilt, moet je kiezen tussen goud en zilver.

  Denk je over een posterwand?

  Denk je erover om een posterwand te maken? Misschien heb je hier voorbeelden van gezien en begreep je hoe eenvoudig het eigenlijk is om meerdere van je afbeeldingen en foto's tegelijk te gebruiken om ze samen een mooi element in je huis te laten vormen.

  Een posterwand is eigenlijk iedere mogelijke combinatie waarbij verschillende lijsten en afbeeldingen met elkaar zijn verbonden. Hoe je ervoor kiest om alles te ontwerpen en te combineren, wordt volledig bepaald door wat je zelf denkt dat goed is. Je kunt inspiratie opdoen van buitenaf, bijvoorbeeld in onze handleiding, of je probeert gewoon iets en kijkt wat je leuk vindt.

  Het is gebruikelijk om lijsten in verschillende kleuren, stijlen en maten te combineren, en ook om te variëren door lijsten in staand en liggend formaat op te hangen.

  Een posterwand kan heel bescheiden worden gehouden, bijvoorbeeld door alleen witte lijsten te gebruiken, en alle afbeeldingen in dezelfde kleur - of in zwart-wit. Dit als je je posterwand maximaal onopvallend wilt maken. Je kunt ook precies het tegenovergestelde doen en de posterwand er echt uit laten steken ten opzichte van de rest van het interieur. Stel je bijvoorbeeld een combinatie voor van fotolijsten in alles van paars tot goud, die afbeeldingen in alle kleuren van de regenboog omlijsten. We beloven dat niemand zo'n wand over het hoofd zal zien.

  Het goede aan een posterwand is dat je er altijd delen van kunt vervangen of uitbreiden door extra posters toe te voegen. Onze fotolijsten 25x35 cm zijn gemaakt om zowel staand als liggend op te hangen, wat betekent dat je ze op verschillende manieren kunt gebruiken in je posterwand. Dankzij de afmetingen van de lijst en het bescheiden gewicht zijn ze heel eenvoudig aan de muur te bevestigen met behulp van deze zelfklevende haken. De spijkers werken op alle soorten ondergronden. Dankzij Powerstrips®-technologie zijn ze super gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te verwijderen zonder sporen na te laten - je kunt ze zelfs hergebruiken met een nieuwe plakstrip.