Fotolijsten - 8x10 inch (20,32x25,4 cm)

Met onze lijsten voor afbeeldingen in de afmeting 8x10 inch krijgen al je afbeeldingen de mooie omlijsting die ze verdienen. Deze fotolijsten zijn perfect voor afbeeldingen uit bijvoorbeeld de VS, maar ze zijn ook geschikt om te gebruiken voor een collage.

Neem een kijkje hieronder om te zien wat we te bieden hebben en kies de lijst die het beste bij je afbeelding past. Ben je op zoek naar een lijst van 10x8 inch dan zijn deze lijsten ook perfect - ze kunnen namelijk, net als al onze lijsten, ook liggend gebruikt worden.

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Breedte van de lijst
Diepte van de lijst
Houtsoort
Kleurtint
Ophanging
Inclusief passe-partout
Floatglas
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
  • Diepte van de lijst
  • Houtsoort
  • Kleurtint
  • Ophanging
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Prijs
  Tonen 11 producten
  Tonen 11 producten

  Fotolijsten van 8x10 inch

  We hebben verschillende soorten lijsten van 8x10 inch, waardoor je en zeker een zult vinden die past bij jouw afbeelding. Wat je ook wilt inlijsten, er zijn altijd lijsten die beter passen dan andere. Het is belangrijk om na te gaan bij welke lijst je afbeelding het beste uitkomt. Sommige lijsten kunnen hele verkeerde stijl hebben voor je afbeelding en zorgen dat deze 'verdwijnt' in plaats van de nadruk krijgt.

  Heb je bijvoorbeeld een afbeelding van 8x10 inch met veel wit, dan kan het slim zijn om voor een zwarte of houtkleurige lijst te kiezen. Een witte lijst kan zorgen dat de afbeelding helemaal niet tot zijn recht komt. Het is gewoon jammer als een afbeelding die je erg mooi vindt totaal niet uit de verf komt door een verkeerde lijst, toch? Neem wat extra tijd terwijl je ons aanbod bekijkt. Dat maakt het makkelijker voor je om te beslissen welke soorten lijsten jouw afbeeldingen nodig hebben.

  Leuk om in te kunnen lijsten wat je wilt!

  Of het nou een afbeelding van 8x10 inch is waar je een lijst voor nodig hebt of een andere maat, wij hebben de perfecte lijsten. We hebben er zonder twijfel een voor iedere smaak en we garanderen dat je een lijst tegen zult komen waar je helemaal voor valt en die perfect zal passen bij jouw afbeelding.

  Misschien wil je een foto inlijsten? Of een poster die je hebt gekocht? Een afbeelding die je uit een tijdschrift of een krant hebt geknipt? Het maakt niet uit wat om wat voor soort afbeelding het gaat - onze lijsten brengen in alles het beste naar boven!

  Meerdere lijsten samen op één muur

  Wat bekend staat als een 'posterwand' is tegenwoordig een populair item bij veel mensen thuis. Dat is niet zo verwonderlijk, want het is een mooi en heel leuk detail in je inrichting. Wat er zo leuk is aan een posterwand is dat je zo veel verschillende maten kunt combineren die samen een mooie balans creëren, en dat is heel wat waard!

  Je hebt vaak favoriete foto's in verschillende maten. Misschien heb je een een afbeelding van 8x10 inch die je wilt inlijsten, of je hebt er meerdere in die maat. Misschien is het ook wel zo dat je zowel veel grote als kleine afbeeldingen hebt waar je een lijst voor wilt? Ga er gewoon voor! Een goede combinatie zorgt voor een levendige posterwand, dus waag het erop!