Categorie

Fotolijsten 8x8 inches

(8)

Een vierkante lijst is een opvallend interieurdetail dat in elk huis past! Hieronder hebben we al onze fotolijsten verzameld van 8x8 inch. Als je een vierkante afbeelding van 8x8 inch hebt die een mooie fotolijst nodig heeft, ben je precies op de juiste plaats!

Kies de fotolijst die je het mooist vindt en die je motief het beste aanvult. Wil je een eenvoudige zwarte lijst? Of een fotolijst in een meer natuurlijke kleur?

Kleur
Materiaal
Soort glas
Glans van de lijst
Houtsoort
Inclusief passe-partout
Floatglas
Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Soort glas
  • Glans van de lijst
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Inclusief passe-partout
  • Floatglas
  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 8 producten
  Tonen 8 producten

  FOTOLIJSTEN 8X8 INCHES (20,32X20,32 CM)

  Als je op zoek bent naar een fotolijst voor een vierkant onderwerp van 8x8 inches, hoef je niet verder te zoeken. Hier hebben we ons assortiment fotolijsten met dat formaat verzameld. 8x8 inches is een iets kleiner formaat dat net zo mooi aan de muur hangt als neergezet op de boekenplank of op het bureau.

  Vierkante lijsten kunnen ook heel goed gecombineerd worden met lijsten in andere formaten. In een fotowand vormen ze bijvoorbeeld een mooi contrast met lijsten met meer traditionele afmetingen.

  KIES DE JUISTE FOTOLIJST

  Prachtige schilderijen brengen sfeer en leven in elke kamer. De motieven van de schilderijen zijn erg belangrijk – de posters en foto's die je kiest, weerspiegelen immers je persoonlijkheid. Maar wist je dat de keuze van de fotolijst net zo belangrijk is? Met de juiste lijst kan je motief centraal staan, terwijl het hele schilderij op een natuurlijke manier wordt geïntegreerd met de rest van je inrichting. De lijst kan je schilderij laten opvallen of juist laten samensmelten met zijn omgeving. De keuze van kleur, breedte en materiaal kan helpen de sfeer te realiseren die je wilt uitstralen. Een fotolijst in een sterke kleur of met een breed profiel, steekt vaak af tegen de rest van het interieur, waardoor het schilderij een zeer opvallend detail wordt. Een smalle fotolijst in een zachte kleur, zoals wit of licht eiken, past zich gemakkelijk aan aan de omgeving. Als je eenmaal een foto hebt gevonden die je mooi vindt, is het een goed idee om na te denken welke soort lijst het beste bij je afbeelding past.

  DENK JE AAN EEN PASSE-PARTOUT?

  Een passe-partout is een handige accessoire dat bij grote en kleine lijsten past. Het geeft je afbeelding een luchtige en elegante omlijsting en is een extra bescherming voor je afbeelding.

  Bij BGA hebben we honderden kant-en-klare varianten om uit te kiezen. Zit de juiste variant er niet tussen, dan hebben we ook de mogelijkheid om een passe-partout op maat te bestellen. Dan kun je de afmetingen invullen die je nodig hebt om vervolgens een passe-partout volledig naar jouw wens te laten maken.