Woonkamerinrichting - inspiratie!

De woonkamer is vaak de grootste kamer van het huis, waar je de meeste tijd doorbrengt. Daarom is het belangrijk om de woonkamer in stijl en naar je eigen smaak in te richten. Het is interessant om te zien dat dit voor ieder individu en iedere familie iets anders betekent. Hier volgen wat voorbeelden ter inspiratie voor fraaie woonkamers in verschillende stijlen!

Stijlvol en minimalistisch, modern en uitbundig, kleurrijk en levendig, of dicht bij de natuur en harmonieus. Welke interieurstijl heeft jouw voorkeur? Ter inspiratie zijn hier enkele fotos van prachtige woonkamerinterieurs van onze stijvolle klanten!

Helder en fris

De woonkamer in lichte tinten decoreren is klassiek en tijdloos. Het is fris, elegant, luchtig en geeft de kamer een ruimere en meer open indruk. Licht hoeft niet enkel wit te zijn. Het kan net zo goed beige, grijs of uit andere, lichtere tinten bestaan.

Inrichting woonkamer - helder en fris

Dicht bij de natuur en harmonieus

De natuur maakt ons harmonieus en kalm, daarom investeren veel mensen in een interieurstijl die dat gevoel in huis oproept. Met behulp van aardse en natuurlijke tinten en materialen is het goed mogelijk om een oase van rust te creëren in uw eigen woonkamer.

Inrichting woonkamer - Dicht bij de natuur en harmonieus

Knus en rustiek

Een investering in een donker interieur is gewaagd, maar op de juiste wijze kan het ongelooflijk luxe, gastvrij en knus zijn. Een veelgemaakte fout is om de kamer te donker en te kleurloos te maken: het gaat om het vinden van een balans. Kies je bijvoorbeeld voor een donkere muurkleur, dan hoef je bij de grotere meubels misschien niet al te donkere tinten te kiezen (of andersom). Mocht u interesse hebben in meer donkere interieurs, dan vindt u meer tips in dit Magazineartikel.

Inrichting woonkamer - Knus en rustiek

Kleurrijk en levendig

Een kleurrijk inetrieur creërt een levendige en speelse sfeer in de woonkamer. Het vrolijkt grauwe dagen op en geeft een gezellige, opgewekte sfeer.

Inrichting woonkamer - Kleurrijk en levendig

Stijlvol en minimalistisch

Less is more. Veel mensen worden aangetrokken door een minimalistische stijl omdat het een gevoel van lichtheid en rust geeft. Miniem, eenvoudig en vooral stijlvol. Dit is een tijdloze trend die altijd goed voelt.

Inrichting woonkamer - Stijlvol en minimalistisch

Modern en uitbundig

Een uitbundigke inrichting zonder de woonkamer al te rommelig en overdadig over te laten komen, kan moeilijk zijn. Maar degenen die hier in slagen, scheppen een magische inrichting! Bij een uitbundig interieur is het belangrijk om goed na te denken over kleur, meubilair en decoratie om geen al te chaotische inrichting te maken. Een tip is bijvoorbeeld het groeperen van stijlvolle onderdelen in plaats van ze verspreid over de kamer te plaatsen

Inrichting woonkamer - modern en uitbundig

Woonkamer inrichting, een greep uit ons assortiment

Zin om de woonkamer opnieuw in te richten? Hier vind je ons ruime assortiment aan lijsten - och Hier vind je onze voorraad van prachtige posters om in te lijsten! Wij hebben zelfs een ruim aanbod stijvolle spiegels.