Portretlijsten

(41)
Kleur
Materiaal
Afbeeldingsgrootte
Muurbevestiging
Inclusief steun
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Afbeeldingsgrootte
  • Muurbevestiging
  • Inclusief steun
  • Prijs
  Tonen 41 producten
  Tonen 41 producten

  Als je op zoek bent naar mooie portretlijsten voor de schoolfoto's van de kinderen of andere portretfoto's, dan heb je het hier gevonden. In deze categorie vind je namelijk alle portretlijsten die we bij BGA hebben. We hebben hier een heleboel exclusieve lijsten verzameld die uitstekend geschikt zijn voor portretfoto's in het bijzonder. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een kleine of grote lijst, je vindt het bij ons. Je vindt in ons assortiment fotolijsten in heel veel verschillende maten, kleuren en stijlen. Allemaal zodat onze klanten kunnen vinden wat ze zoeken.

  De allerkleinste lijsten in deze categorie hebben de maat 3,5x4,5 cm en de grootste hebben de maat 20x30 cm. Daartussenin hebben lijsten in veel verschillende maten, zodat het eenvoudiger wordt om te vinden wat je zoekt. De meeste portretlijsten in ons assortiment zijn rechthoekig, maar er zijn bij ons ook vierkante portretlijsten te vinden. Omdat veel mensen hun portretfoto's graag inlijsten in meer exclusieve lijsten, hebben we ervoor gekozen om in deze categorie veel aan te bieden in goud en zilver. Maar naast deze exclusieve kleuren zijn er ook eenvoudigere lijsten bij ons te vinden. We hebben alles, van dunne eenvoudige portretlijsten tot meer exclusieve en in het oog springende lijsten.

  Het maakt dus niet veel uit wat voor soort lijst je zoekt, we hebben voor elke smaak wel iets. Groot of klein, eenvoudig of exclusief, vierkant of rechthoekig - bij BGA vind je het allemaal. Wil je je foto extra mooi inlijsten, dan adviseren wij om een mooi passe-partout te gebruiken, dat doet de foto namelijk nog mooier uitkomen.

  Je vindt de perfecte portretlijsten en passe-partouts bij ons!