Decoreer je badkamer met handdoeken en badmatten

Vind je dat je badkamer een beetje kaal en saai aanvoelt? Heb je zin in een verandering maar wil je geen grote renovatie uitvoeren? Met kleine hulpmiddelen kan er veel gedaan worden en badtextiel is hier een goed voorbeeld van. Handdoeken in verschillende maten en kleuren, badmatten en douchegordijnen zorgen ervoor dat je badkamer meteen mooier en gezelliger aanvoelt!

Met badkamertextiel kun je eenvoudig de stijl en de uitstraling van je badkamer veranderen. De meeste mensen richting hun badkamer graag in met licht en ruimte voor een frisse uitstraling, maar hebben niet altijd de mogelijkheid om de tegels en het grotere badkamermeubilair te vervangen. Dan kan textiel een goede oplossing zijn. Decoreer met mooi badtextiel en laat het een detail worden dat een rode draad in de badkamer creëert!

Fleur de badkamer op met handdoeken

Grijze handdoeken in witte Scandinavische badkamers

Zachte handdoeken zijn echt een luxe om je heerlijk mee in te wikkelen na de douche of het bad, maar het is zoveel meer dan dat. Handdoeken kunnen een stijlvolle decoratie worden in je badkamer. Ze passen goed bij zowel kleinere handdoeken als grotere badhanddoeken in mooie kleuren en doen veel voor de uitstraling van de badkamer. Frisse witte badhanddoeken zijn altijd een tijdloze keuze die zorgen voor een luxe sfeer. Of misschien wil je een contrast creëeren tussen de neutrale kleuren op muren, vloeren en ander interieur in de badkamer? Dan kun je handdoeken in andere kleuren gebruiken. Bijvoorbeeld in natuurlijke beige kleuren, of luxe handdoeken in een elegante donkere kleur! Misschien ben je op zoek naar handdoeken met decoratieve patronen of met franjes aan de randen? Het leukste is dat je textiel gemakkelijk vervangt en dat het je veel variatiemogelijkheden biedt.

Veel mensen verbergen hun mooie handdoeken in kasten - doe dat niet! Laat ze gezien worden. Hang ze op aan leuke haken, berg ze netjes opgevouwen op op planken, of rol ze op en leg ze in mooie manden! Opgerolde handdoeken zijn een handige tip als je een kleinere badkamer hebt, omdat dit niet veel ruimte in beslag neemt. Sommige badkamers hebben ook ingebouwde nissen die veel mensen gebruiken voor huidverzorgingsproducten en dergelijke, deze bieden ook de mogelijkheid om je handdoeken stijlvol op te bergen. Opgerolde handdoeken geven een luxueus hotelgevoel en een gevoel van spa. Nu we het over spa’s hebben. Vergeet ook niet om leuke washandjes aan te schaffen die je kunt gebruiken om je lichaam zachtjes te exfoliëren onder de douche en gezichtsdoekjes om de gevoelige huid zoals het gezicht te wassen met een extra spa-gevoel!

Kies een badmat die bij je badkamer past

Handdoek en jute mat

Een mooie badmat is bijna een must in je badkamer. Het geeft de badkamer meer diepte en beschermt tegen uitglijden op natte vloeren. Daarnaast is een zachte badmat erg fijn om je voeten op te laten rusten na het douchen of als je je 's ochtends klaarmaakt voor de badkamerspiegel. Je hoeft niet altijd een badmat te kiezen voor het toilet. Textiel in natuurlijke kleuren is populair geworden om een harmonieus gevoel in de badkamer te creëren, en dan is een jutemat perfect! Controleer eerst wel of de mat tegen vocht kan, voordat het beschadigd raakt, of leg het ergens neer waar het niet in contact kan komen met water. Badmatten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Controleer wel van tevoren of de badmat past in jouw badkamer. Een rechthoekige badkamermat is meestal populair, maar misschien heb je een badkamer met minder vloeroppervlak waar een ronde badmat beter geschikt is?

Het kan erg leuk zijn om handdoeken in sets, badmatten en het douchegordijn in bijpassende kleuren te combineren voor een uniforme uitstraling. Voeg leuke zeepjes toe aan de gootsteen die passen bij de rest van de inrichting, een mooie bloem hier en daar en je krijgt echt een nieuw gevoel in je badkamer.

Heb je interesse in het creëren van een aangename en mooie badkamer met badtextiel in mooie kwaliteit en mooie kleuren? Bekijk gerust ons assortiment hier!