Ochtendjas - Een geliefd kledingstuk

Een ochtendjas, of badjas, is een geliefd kledingstuk bij zowel volwassenen als kinderen. Geen wonder, wie wil zichzelf nu niet in zachte badstof of verwarmend velours wikkelen? Het is een speciaal soort alledaagse luxe die moeilijk te overtreffen is.

Er zijn veel momenten waarop een ochtendjas extra gewaardeerd kan worden. Hij verwarmt je niet alleen lekker na het douchen, maar maakt een rustige ochtend aan de ontbijttafel ook extra comfortabel en is knus om in rond te lopen voordat het tijd is om in bed te kruipen. Knusse ochtendjassen maken veel situaties simpelweg een beetje fijner en kunnen bijna worden gezien als 's werelds meest comfortabele huiskledingstuk.

Badjassen in verschillende materialen

Of je nu een traditionele badstoffen badjas of een wafelkatoenen ochtendjas wilt, je zult het bijhorende comfort waarderen. Maar ook al is een badjas altijd comfortabel, toch kunnen verschillende materialen extra geschikt zijn voor verschillende gelegenheden.

Badjassen van badstof

Badstof is een materiaal dat goed vocht absorbeert en dat snel droogt. Een badjas van badstof is daarom perfect voor na het douchen of baden, want je kunt jezelf er handig mee drogen en tegelijkertijd verwarmen als je uit de warme badkamer komt. Een badjas van badstof is ook perfect om mee te nemen naar het strand of in het badhuis en om even in op te warmen tussen het zwemmen door.

Ochtendjas van velours

Velours is een verwarmend materiaal dat perfect is voor een knusse ochtendjas. Het is een materiaal dat heel soepel en zacht aanvoelt op de huid, daarom is een ochtendjas van fluweel extra comfortabel om lekker in weg te kruipen op een late zondagochtend of thuis op de bank.

Ochtendjas van katoen

Een katoenen ochtendjas kan een goed alternatief zijn als je het van nature erg warm hebt omdat het een materiaal is dat meer ademt, zeker als je kiest voor een dunnere katoenen badjas. Ook zijn er badjassen van dikker katoen- en bamboemateriaal, waardoor ze extra zacht en heerlijk zijn om in weg te kruipen.

Er is een ochtendjas voor iedereen

Ochtendjassen zijn, zoals eerder aangegeven, een populair kledingstuk, maar wat voor ochtendjas we mooi vinden kan heel verschillend zijn en het gaat niet alleen om het materiaal. Ochtendjassen zijn er in veel verschillende modellen en kleuren. Misschien is het wel het belangrijkste dat je ochtendjas een langer model is, dat hij praktische zakken heeft of dat hij dun en luchtig is? Misschien ben je op zoek naar een klassieke witte badstoffen badjas, of een zachte badjas van wafelkatoen? Er zijn veel verschillende soorten om uit te kiezen, zodat je er gemakkelijk een kunt vinden die het beste bij je past. Uiteraard hebben we een ruim aanbod aan zowel ochtendjassen voor dames als ochtendjassen voor heren.

Badjassen en badponcho's voor kinderen

gewafelde ochtendjas voor kinderen

Net als voor een volwassene is het voor een kind ook fijn om na het douchen lekker in een ochtendjas te kruipen. Vaak is de ochtendjas een kledingstuk dat ons het hele leven vergezelt en ongeacht de leeftijd gedurende ons hele leven evenveel gewaardeerd wordt. Badjassen voor kinderen zijn ook perfect om mee te nemen naar het strand en het zwembad, want een badjas is een flexibele manier om het kind warm en droog te houden. Een duik in het meer kan verfrissend en een beetje koud zijn, en dan kan het achteraf extra fijn zijn om een ochtendjas aan te trekken die al een tijdje in de zon ligt op te warmen. Een badjas kan je ook een beetje beschermen tegen de zonnestralen als het een erg warme dag op het strand is.  

wil je een nieuwe badjas voor jou of je gezin? Hier vind je ons assortiment met badjassen en badponcho's voor kinderen en hier vind je ons assortiment met badjassen voor volwassenen.